Praktični saveti

Pogledajte 60. epizodu kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje"

Kulinarsko nadmetanje nastavilo se i u pedeset i devetoj epizodi kulinarskog šoua "Moja mama kuva bolje od tvoje", koji možete pratiti svakog radnog dana u 17h na TV Prva.

Subota, 21.05.2016.

16:11

Izvor: Super žena

Pogledajte 60. epizodu kulinarskog šoua

Podeli:

Ivana Gajić i njena mama Božana Tešić su trimufovale u ovo duelu nad Jelenom i mama Marijom Nikolić. A kako je protekao duel saznajte u nastavku...

Jelena se iz nabavke vratila bez nekoliko potrebnih sastojaka, a mama Marija je nakon određenog vremena ušla po kačkavalj koji je bio jedan od neophodnih sastojaka. Iako je mama Marija konstantno savetovala Jelenu,ona nije uvažila mamine savete. I uz neslaganje oko toga na koji način treba pripremati njihov današnji recept, Jelena i mama Marija su uspele da u zadatom roku serviraju “Punjene ćufte sa sosom od pečuraka“.

Ivana je imala veoma dobru nabavku iz koje se vratila sa svim potrebnim sastojcima za „Zapečene špagete“ koje je danas pripremala. Sigurna u pripremi, Ivani nije bila potrebna pomoć mama Božane osim ponekog saveta. Mama Božana je kada je vreme to dozvolilo ušla da donese beli luk smatrajući da će doneti dodatni ukus njihovom jelu.

Po mišljenju sudije Saše Mišića bolje jelo u današnjem duelu pripremile su Ivana i mama Božana, što im donosi još jedan trijumf u takmičenju.

Pobednički specijalitet:

Zapečeni špageti

Marija Nikolić (46) I Jelena (23) Nikolić, Mladenovac
Marija je radila kao spremačica a sad sprema zimnicu. Kuva od svoje 17. godine a heklanjem se bavi iz hobija. Jelena se bavi pevanjem.

Božana (56) Gajić i Ivana (24) Tešić, Barajevo
Božana radi kao servirka u vrtiću 33. godine. Ima sina I dve ćerke, baka je četvoro unučića. Ivana je završila medicinsku školu I po struci je medicinska sestra-vaspitač, trenutno volontira u vrtiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare