"Lake" žene na kraju ne završe same: Kako sam postala uzorna gospođa

Žene koje olako shvataju reč "seks", brzo se odlučuju i ponašanje im je pomalo lascivno i problematično na kraju svog ljubavnog života - ne završe same. Češći je slučaj da one "postanu" požrtvovane majke i uzorne domaćice. Primer je i blogerka Rebeka Rid koja je svoje iskustvo podelila sa čitaocima jednog britanskog portala.

Ponedeljak, 16.10.2017.

14:00

Izvor: Super žena

Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Žene imaju seksualne želje. Isto kao muškarci.

Muškarci češće imaju i emotivne potrebe.

Ali, razmislite malo o svemu. Ja imam mnooogo teorija o svemu.

Za početak ja sam udata. Verila sam se sa 24 godine, a udala čim sam napunila 26.

Pre nego što sam upoznala muža, bila sam... pomalo kučka. Mada ni upola kučka koliko je trebalo da budem, ali definitivno nisam bila svetica. U toj kategoriji svakako nisam bila sa svojim ponašanjem.

Flertovala sam, imala sam veze za jednu noć, redovan seks....

Izlazila sam u razne klubove, slikala se gola, kačila slike na internet.

Onda sam upoznala sadašnjeg muža. On mi se baš dopao. Želela sam da budemo par, a ispostavilo se i da su neke moje drugarice osetile istu potrebu u to vreme. Ne sa njim, nego sa svojim momcima.

Morala sam to da ostvarim, da mu budem devojka.

I šta sam uradila? Uh, baš neke problematične stvari, baš, baš....

Nosila sam najprovokativniji veš, haljine sa dubokim dekolteom, flertovala sam, slala sam mu jasne znake da sam dobra i izdržljiva u krevetu. Na kraju smo imali seks.

I šta sam zaključila? Da je moj sadašnji muž postao moj tadašnji dečko zato što smo imali sjajan seks 23. decembra 2013. godine. I zato što sam ja tako rešila da bude.

Iako nikome ne bih preporučila da je seks jedini način da upecate muškarca, mogu da posvedočim da je ova taktika vrlo, vrlo efektna.

I kada vam neko kaže da ćete ostati same, ucveljene jer menjate muškarce i imate slobodan seks - ja mogu da kažem samo suprotno.

A svaki muškarac koji posle ne pozove ili izgubi interesovanje jer ste već "legle" ni ne spada u dobar materijal za brak. Pristojni momci neće "otkačiti" devojku jer su imali seks. Oni je neće diskfalifikovati, jer je "laka".

I moj savet na kraju glasi: i lake ribe se udaju na kraju.

I imamo više iskustva i prakse, pa smo i dalje dobre u krevetu svojim muževima. Uživamo što smo se skrasile posle isprobavanja svih ukusa na meniju. I nismo se udale jer smo morale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.