Aktuelno

Naizgled savršen poznati par, ali problemi u raju tek počinju

Nakon što su objavili da su u srećnoj vezi, pevačica Tejlor Svift i glumac Tom Hidlston, ipak imaju probleme u raju.

Četvrtak, 25.08.2016.

16:50

Izvor: B92

Naizgled savršen poznati par, ali problemi u raju tek počinju
Foto: Getty

Podeli:

Američki mediji smatraju da je svaki dečko Tejlor Svift jedna vrsta investicije, odnosno da ga koristi za promovisanje i prikazivanje u medijima, a kasnije piše pesme o bivšim momcima i na taj način zarađuje na albumima.

Kako tvrdi izvor za magazin “Pipl“ ranije ovog meseca poznati par je imao ozbiljnu svađu i čini se da se par više ne pojavljuje toliko u javnosti kao pre.

Hildston je prošlog meseca bio na snimanju novog filma “Thor“, a na setu je trebalo da mu se pridruži i Tejlor, a zbog obaveza nisu mogli da se usklade.

Foto: guliver / CoverImages

Problem je nastao kada se ispostavilo da je Tomu bitnija karijera od romantičnog odnosa sa pevačicom. Upravo u ovom periodu se odvijala drama na relaciji producenta, di-džeja i bivšeg dečka Tejlor Svift, Kalvina Harisa i nje.

Naime, pevačica je tada optužila Harisa da je nije potpisao na numeri koju je uradio sa njenom koleginicom Rijanom, a on joj uzvratio da ona samo iskorišćava momke za promociju u medijima i da uz pomoć njenih publicista gradi imidž žrtve u medijima.

Možda je Tom nešto naslutio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare