Nedeljni horoskop: Strelčevi "na mišiće" prave emotivne pomake, ostali...

Pogledajte šta su vam zvezde namenile za narednu nedelju.

Ponedeljak, 13.08.2018.

08:51

Izvor: B92

Nedeljni horoskop: Strelčevi
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Jednim delom za Vodolije atmosfera u emotivnim ili bračnim relacijama će se popraviti. Neke napetosti će splasnuti i u odnos će ući bolja energija i više živosti. Doduše, vi ste svesni da voljena osoba želi da obavi jedan ozbiljan razgovor sa vama, ali nadaćete se da isti možete izbeći tokom ovog perioda.

Pritisak i napetost su malo popustili kada su emotivna partnerstva Strelčeva u pitanju i sada je čak moguće da i napravite neki pozitivan korak i promenu. Neće ovo ići lako, već pre na mišiće, ali bitno je da se makar dašak dobrog raspoloženja vrati u vaše ljubavne ili bračne relacije.

Generalno gledano – u ovoj nedelji Vaga je u skladu i miru sami sa sobom. To ne znači da je u partnerskim odnosima sve savršeno, ali kakva god da je situacija, vi sada na neki lakši način gledate na nju, možete da se uskladite i prilagodite voljenoj osobi.

Više o dešavanjima za svaki znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare