Nedeljni horoskop: Ovnovi budite oprezni, Device muči emotivna prošlost

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

AstroZabava | super zena |
Podeli
foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

Ovnovi u ovoj nedelji treba biti posebno oprezan kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Vaše voljeno biće je prilično sumnjičavo, i ukoliko mu se učini da postoje nelogičnosti u vašim izjavama ili ukoliko pomisli da lažete – možete se suočiti sa prilično snažnim ljubomornim prebacivanjima.

Bikovi realno gledano, sve bi u vašim emotivno partnerskim odnosima u ovoj nedelji trebalo da funkcioniše dosta mirno. Partner je okrenut prema vama, pokušava da vam se podvuče pod kožu, podilazi vam – u suštini, radi sve ono što ste vi u prethodnom periodu zahtevali i očekivali, ali prilično bezuspešno.

Slobodni Blizanci – možete da se zaljubite baš onako – da budete romantični za sve pare. Pa hajte, fino je to.

Slobodni Rakovi – za vas je ovo zanimljiv period po pitanju emocija. Kontakti sa nekim osobama mogu se pojačati, mogu i strasti proraditi, ma može biti i nekih zanimljivih ljubavnih početaka!

Lavovi ukoliko ste usamljeni, ovo može biti vrlo interesantna nedelja. Sa jednom osobom biste mogli ostvariti vrlo zanimljiv ljubavni početak, ali imaćete malo problema u komunikaciji – zato se dobro potrudite da i vi budete jasni, ali i da razumete šta je onaj preko puta pokušao da vam kaže....

Slobodne Device – za neke od vas je period izuzetno dobar za emocije, za neke baš i nije. Sve zavisi od toga kako reagujete i koliko umete da prepoznate prave osobe. Šanse će imati i jedni i drugi, ali kakav će rezultat biti – to ćemo još videti. Emotivna prošlost je takođe aktuelna i dalje...

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu