Ovnovima se otvaraju vrata, Vage nervozne, a Škorpijama fali fokus

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja. Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ponedeljak, 29.04.2019.

08:11

Izvor: B92

Ovnovima se otvaraju vrata, Vage nervozne, a Škorpijama fali fokus

Podeli:

OVAN

Hrana

U vašoj ishrani bi u narednom periodu povrće trebalo da bude jedna od najzastupljenijih namirnica. Više vitamina i minerala u ishrani uticaće blagotvorno na vaš imunitet, ali i doprineti opštem čišćenju organizma. Takođe, konzumirajte što više tečnosti, čajeva i sveže ceđenih voćnih sokova.

Ljubav

Jaka potreba da rešite neka pitanja sa emotivnim ili bračnim partnerom tera vas na akciju. Pogotovo će drugi deo sedmice biti ispunjen aktivnostima – neke stvari više ne želite da prećutkujete i hoćete da znate na čemu ste tačno kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Dobre su šanse da ostvarite ono što ste namerili, čak i ako se u početnoj fazi suočite sa preprekama ili lošom komunikacijom. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju inicijativu prema suprotnom polu, ali su takođe i na meti osvajača koji su posebno aktivni u ovoj sedmici. Osoba sa kojom imate razliku u godinama pokazuje posebno interesovanje za vas.

Posao

Kada su novi ili kratkoročni poslovi ili neka brza poslovna dešavanja u pitanju – imate otvorena vrata. No, ako pričamo o velikim projektima, o postojećim saradnjama, o poslovima koji dugo traju – komunikacija može biti otežana ili se odvijati previše sporo. Takođe, odnos sa nadređenima može biti napet, pa dobro odmerite svoje reči. Planirano poslovno putovanje može biti odloženo ili čak stopirano zbog problema sa papirologijom.

Novac

I pored manjih nerviranja, finansijskim segmentom ćete biti prilično zadovoljni. Mogući su prilivi iz više izvora.

Zdravlje

Više pažnje u saobračaju. Takođe, disajni putevi su vam prilično osetljivi.

BIK

Hrana

Dopunite svoje obroke raznovrsnim salatama i ubacite više zeleniša u ishranu – bilo da su u pitanju zelena salata, mladi luk, zelje, blitva. Sok od cvekle ili od paradajza popraviće vašu krvnu sliku, ali vam doneti i više energije.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom bi, generalno gledano – trebao da bude energičniji, življi i aktivniji nego u dužem vremenskom periodu unazad. Ipak, i pored toga – imaćete tokom ove nedelje povremeno momente u kojima vam neke situacije vezane za partnera baš i neće biti jasne. Može vas zbunjivati njegovo ponašanje ili ćete na kratko biti razočarani time što jedno priča, a drugo radi. No, ovo su ipak sitne distrakcije koje neće uticati na vaš odnos. Slobodni Bikovi – i pored novih dešavanja i zanimljivih osoba u vašoj blizini – i dalje vam se kroz misli provlači neko iz vaše emotivne prošlosti. Moguće je da priželjkujete poziv ili obnovu kontakta.

Posao

Zabrinuti ste zbog nekih poslovnih dešavanja koja mogu biti vezana za dokumentaciju ili promet novca. Prilično je izvesno da do rešenja za ove probleme ne može doći u sedmici koja je pred nama. Neka forma pritiska sada je prisutna kod vas, ali imate dovoljno snage da sa njom izađete na kraj. Obratite pažnju na nerešene ili zaostale obaveze – potrebno je da ih privedete kraju što pre. Mlad Mesec u vašem znaku krajem sedmice donosi vam najavu velikih promena u poslovnom segmentu.

Novac

Pritisak, strah ili nezadovoljstvo su prisutni u sektoru finansija. Proverite da li postoje obaveze ili računi koje ste propustili. Nepovoljno za investicije, ulaganja i veće kupovine.

Zdravlje

Osetljivo grlo, alergije. Takođe, problemi sa spavanjem i nervoza.

BLIZANCI

Hrana

Neophodna je lagana ishrana, kao i pojačan unos tečnosti. Voda, čajevi, sokovi - najbolje ceđeni od svežeg voća ili kombinacije voća i povrća. Potrebno je da svoj organizam što više očistite od nagomilanih štetnih materija.

Ljubav

Sve ono što niste uradili kako treba i gde ste svesno napravili grešku u prethodnom periodu u odnosu sa voljenom osobom, sada vam se može vratiti kao bumerang. Preispitajte svoje postupke i potrudite se da ispravite ukoliko ste nešto zabrljali, jer u suprotnom u ovoj sedmici može biti neslaganja i problema sa partnerom. Sa druge strane – imate podršku planeta za više aktivnosti sa voljenom osobom – za izlaske i druženja sa zajedničkim prijateljima, pa i za strast. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebali da izbegavaju bilo kakve nedefinisane odnose ili ulazak u vezu sa osobama koje su zauzete. Pre ili kasnije, ovo vam može doneti samo gomilu problema.

Posao

Opozicija Marsa iz vašeg znaka sa retrogradnim Jupiterom iz polja partnerstava prvo bi trebala da vam skrene pažnju na zakonsku problematiku u vašim poslovima. Potrudite se da ispoštujete sve procedure da vas kasnije ne bi bolela glava. No, ovaj aspekt može potencirati i na problemima u odnosu sa poslovnim partnerima i saradnicima. Ukoliko dođe do nesporazuma ili trzavica – pokušajte da pronađete kompromisno rešenje.

Novac

Ne zalećite se sa investicijama u ovom periodu. Sredina sedmice može doneti pojačane troškove.

Zdravlje

Osetljivo grlo, pluća, bronhije. Reumatske reakcije i glavobolje.

RAK

Hrana

Oscilacije u raspoloženjima uticaće i na oscilacije po pitanju apetita i načina ishrane. Možete u ovoj sedmici više posezati za slatkišima, naročito u danima oko vikenda. Pokušajte da ovu vrstu „gladi“ utolite ipak nečim zdravijim – voćem.

Ljubav

Bilo kakve tajne ili neiskrenost u odnosu mogu napraviti sada priličnu pometnju ili izazvati razdor između vas i voljene osobe. Trudite se da bilo šta nejasno rešavate odmah i da ne ostavljate ništa nedorečeno. Moguće je da nekim situacijama suviše opterećujete i svoje misli, ali i partnera. U drugom delu sedmice možete izneti čak i neke ozbiljnije optužbe na njegov račun – pre nego što to uradite, zapitajte se da li možda neke stvari preuveličavate....Slobodni pripadnici ovog znaka – osoba koju pokušavate da osvojite ili da aktivirate komunikaciju sa njom – kao da vas ne primećuje. Imate osećaj kao da je svaki vaš pokušaj „pucanj u prazno“.

Posao

Nisu ovo dani za neke velike promene, pa nemojte trošiti svoju energiju u pokušajima da ih pokrenete. Možda inicijativu i želju imate, ali nemate dovoljno energije a ni okolnosti vam baš ne idu na ruku. Bolje je da ovaj period iskoristite da privedete kraju ranije apočete poslove ili da se više usmerite da završite sa obavezama koje ste propustili. Takođe, doći će do kontrolisanja i proveravanja dokumentacije, pa proverite da li ste tu „čisti“.

Novac

Ne zadužujte se, ovo nije period za tako nešto.

Zdravlje

Stres će biti prisutan u većoj meri. Takođe - osetljivo grlo i disajni putevi.

LAV

Hrana

Napravite bolji raspored obroka – jedite češće, ali u manjim količinama. Sve ono što je zaprženo, pohovano, sa teškim sosovima, sa puno začina ili premasno – gledajte da izbegnete. Neka na vašem što češće bude sveže povrće, ili makar grilovano...

Ljubav

Prioritet ste dali nekim drugim stvarima i kao da ste se jednim delom distancirali od svega što se vezuje za emotivnog partnera. Generalno gledano – vaš odnos je sada dosta nestabilan i promenljiv, pa u jednom momentu možete imati savršenu komunikaciju i gomilu zajedničkih planova....a već u sledećem biti hladni jedno prema drugom. Takođe, partner može konstantno potencirati na nečemu što se vama ni malo ne dopada. Slobodni pripadnici ovog znaka – nije problem da uđete u vezu, ali jeste problem to u kom će pravcu ovaj odnos ići. Vrlo lako može da se dogodi da budete skloni avanturama ili da vam baš naleću osobe koje interesuje samo to...

Posao

Lošija komunikacija sa kolegama, ali i sa nadređenima pa biste negde trebali da vodite računa da se ne istrčavate sa izjavama i budete umereni u njima. Otvoriće vam se mogućnost nekih novih kontakata, najpre sa inostranstvom ali ne očekujte da pregovori od samog početka krenu onim tokom koji vi priželjkujete – trebaće dosta truda za to. Previše se oslanjate na pojedine osobe, a upitno je koliko vam one zaista mogu biti od pooći.

Novac

Na dnevni red mogu doći zaostale obaveze i računi. Ne zanemarujte da ovo morate izmiriti.

Zdravlje

Zglobovi, leđa, kolena – kod starijih Lavova su moguće i reumatske tegobe. Mlađi – problemi sa grlom.

DEVICA

Hrana

Čim se malo uvedete u red po pitanju ishrane – odmah se osećate neuporedivo bolje – pa gledajte

da se i na dalje pridržavate puta kojim ste krenuli. Potrebno vam je više žitarica i biljnih vlakana, više zelenog povrća – celera, zelene salate, mladog luka, spanaća.

Ljubav

Vaše reči mogu da izazovu problem u odnosu sa voljenom osobom, ali takođe i vaše ćutanje. U suštini, sada trebate da pokažete inicijativu, ali da ne presirate. Da kažete, ali da dobro promislite šta i na koji način. Moraćete da malo balansirate jer je ravnoteža u vašoj vezi ili braku sada prilično krhka i očas posla se može poremetiti, što bi dovelo do rasprave i pojačanih tenzija. Slobodni pripadnici ovog znaka – neko u vama budi veliko interesovanje i skoro ste sasvim sigurni da i ova osoba vrlo reaguje na vas....ali nikako ne dolazi do nekih konkretnijih pomaka i dešavanja. Moraćete da budete strpljivi. Ukoliko vas nešto vuče ka uspostavljanju kontakta sa prošlošću – oduprite se.

Posao

Sve vezano za poslovni segment je u periodu oscilacija – čas ide izuzetno brzo, čas se dešavaju zastoji i blokade. Jednim delom vas sve ovo opterećuje, ali drugim – samo vam dodatno daje snagu i podsticaj da nastavite. Oozicija Marsa I Jupitera može doneti probleme sa zakonskim procedurama ili sa dokumentacijom u poslovima koji su vam prilično bitni. Ukoliko pokušavate da promenite posao ili otpočinjete nešto novo – budite realniji u očekivanjima.

Novac

U ovoj sedmici ćete biti zadovoljni stanjem svojih finansija.

Zdravlje

Uglavnom sitnije ili prolazne zdravstvene tegobe.

VAGA

Hrana

Iako su vam apetiti pojačani u ovoj sedmici, ipak je malo verovatno da će se to odraziti na vašu liniju. Trenutno ste u jednom aktivnijem i energičnijem periodu, pa se ništa ne „lepi“ za vas. Ipak, za svaki slučaju – umanjite unos slatkiša....

Ljubav

U odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom prisutna je napetost i povremeno lošija komunikacija, ali su u mnogo većoj meri prisutne strasti, pa ćete sve svoje probleme uglavnom na kraju uspeti da rešite u spavaćoj sobi. Da, voljena osoba jeste u nekim momentima prilično nepouzdana, a vama jako smeta to što ne možete da se oslonite na njene reči i zbog toga ste spremni da u trenutku prasnete. Ipak, bitno je da su to kratkotrajne tenzije koje sada služe samo da „začine“ vaš odnos. Slobodni pripadnici ovog znaka – uživate u kontaktima sa suprotnim polom – no, pitanje je koliko ste u ovom momentu spremni za iole ozbiljniju ljubavnu priču...

Posao

Mnogobrojna dešavanja, nervoza i žurba biće prisutni u poslovnom segmentu. To vam sa jedne strane smeta jer ste opterećeni kratkim rokovima ali i kontaktima sa osobama koje su nervozne i požuruju vas....ali vam sa druge daje vetar u leđa i podsticaj da izborite najviše i najbolje za sebe. Regulišite sve što imate od zaostalih obaveza, pogotovo kada su dogovori ili sređivanje dokumentacije u pitanju, jer vam to može predstavljati tačku spoticanja ili vas usporavati.

Novac

Dosta mogućnosti za zaradu – prilike će vam se otvarati same od sebe.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je solidna, ali se vi osećate pomalo krhko i osetljivo.

ŠKORPIJA

Hrana

Opet ste iskočili iz koloseka i skrenuli put neredovne ili neadekvatne ishrane. Pojačali ste unos kalorija i to najpre kroz hleb, peciva, grickalice, i naročito slatkiše – svesni ste da je potrebno da menjate nešto, ali trenutno nemate pravu volju za to.

Ljubav

Neki put ni sami ne znate ni šta želite ni šta vam je potrebno kada su u pitanju vaša emotivna ili bračna partnerstva. U ovoj sedmici pomalo lutate, pa baš iz tog razloga – nemojte donositi bitne odluke niti pozitivne niti negativne, a koje se vezuju za vaš odnos sa osobom koju volite. U jednom trenutkućete biti potpuno zadovoljni, a već u nekom sledećem – bez jasnog cilja, plana i u nedoumicama. Manje pričajte i razmišljajte – više se volite i sve će biti u redu. Slobodni pripadnici ovog znaka – u ovoj sedmici možete na više strana i malo je verovatno da ćete doneti neku ozbiljniju ili konkretniju odluku. Uglavnom ćete uživati. Dajte sebi malo na volju.

Posao

Teško vam je da se fokusirate i organizujete, a sa druge strane – posao vas u ovoom periodu hoće i samo vam se tovare nove i nove obaveze. Ne možete na sto strana koliko god da ste sposobni i istrajni u onome što radite, jer je moguće da ćete napraviti ozbiljnije greške i propuste. Na sve to - imaćete problem u dogovorima, ali i u odnosu sa kolegama – trudite se da ispoštujete ono na šta ste se obavezali i gledajte da ne probijate rokove.

Novac

I pored povećanog obima posla – priliv novca će biti otežan. Očekuju vas i dugovi koje morate izmiriti.

Zdravlje

Glavobolje, problem sa pritiskom, reumatski bolovi.

STRELAC

Hrana

Ako biste makar slatkiše i grickalice uspeli da svedete na neki minimum – vrlo brzo biste i videli i osetili promene i to bi vam dalo podstrek i snagu da nastavite dalje. Takođe, neka se na vašem tanjiru češće nalazi sveže povrće i što više raznovrsnih salata.

Ljubav

I u ovoj sedmici vas očekuje dosta komplikovanih situacija sa voljenom osobom. Umesto da u razgovorima smirujete jedno drugo, vi kao da ćete samo dodatno „pumpati“ sve ono što se dešava. Kompromisno rešenje je moguće pronaći, samo je potrebno da oboje želite da se potrudite. Potrebno je da ozbiljno porazgovarate o problemima u vašem odnosu, ali ne očekujte instant rešenje – biće ipak potrebno vreme za prave i solidne rezultate. Slobodni pripadnici ovog znaka – uživajte u dešavanjima sa suprotnim polom kojih je sada više nego inače. No, ne pravite neke velike planove i ne očekujte mnogo – šta i ako nešto bude vredelo truda, ostaće pored vas....

Posao

I sami znate da u nekim trenucima umete da preterate – pa bi bilo dobro da u ovoj nedelji ne gajite preterana očekivanja, kao i da ne pravite neke grandiozne poslovne konstrukcije. Takođe, obratite pažnju na one sa kojima sarađujete i budite spremni da napravite kompromis ukoliko je to potrebno – malo je verovatno da vi baš uvek možete biti „vođa parade“. Budite fokusirani u dogovorima, da vam ne bi promaklne neke bitne činjenice i detalji.

Novac

Koliko god se trudili, ovaj segment je i dalje nestabilan...

Zdravlje

Mogućnosti prehlada ili osetljivih disajnih puteva.

JARAC

Hrana

Jedini savet koji bi mogli da vam naglasimo tokom ove sedmice jeste unos dovoljne količine tečnosti. Na prvom mestu naravno voda, ali i sve vrste čajeva, i sokova – najpre od svežeg voća i povrća.

Ljubav

Malo strasti, malo tenzije. Malo neslaganja, malo pojačanih aktivnosti i živosti sa voljenom osobom. U prevodu – malo mira, malo nemira. Takva je ova sedmica koja je ispred vas, pa se pripremite da se prilagodite i izvučete najbolje iz nje. A u momentima kada stvari ne funkcionišu – tu su uvek prijatelji da vam zaokupe pažnju i podrže vas. Slobodni pripadnici ovog znaka – baš preko prijatelja možete upoznati osobu koja će vam biti vrlo interesantna i koja će lako zaokupiti vašu pažnju. Dajte vremena jedno drugom da se upoznate bolje jer postoji šansa da se ova priča pretvori u nešto trajnije. Doduše, vama stoje i neke druge ljubavne „ponude“ – ako želite avanturu, samo izvolite....

Posao

Prilično ste pritisnuti obavezama, a na sve to – odnos sa kolegama je dosta loš u ovom periodu. Sve vas to iscrpljuje i kvari vam koncentraciju, pa vodite računa da tokom ove sedmice ne napravite neki propust, pogotovo što se dokumentacije tiče. Dosta očekujete od jedne poslovne priče, ali njen tok je prilično promenljiv i čak u jednom momentu u ovoj nedelji može doći do kratkotrajnog zastoja. Trudite se da to dogovorno prevaziđete.

Novac

Opterećeni ste razmišljanjima o nekim novčanim obavezama koje vam stoje nad glavom. Jedan veliki deo uspećete da rešite u ovoj sedmici.

Zdravlje

I pripadnicima vašeg znaka je naglašena osetljivost disajnih puteva.

VODOLIJA

Hrana

Opterećeni ste nekim situacijama, a u tim trenucima – nesvesno posežete za hranom. Uglavnom ćete se u tim momentima uhvatiti za slatkiše, za grickalice, za konzerviranu hranu, testa, peciva. Probajte da kontrolišete ove svoje impulse.

Ljubav

Manji problem u komunikaciji sa voljenom osobom tokom ove sedmice, mada mi se čini da će to biti

U suštini sitnica koju ćete vi u svojoj glavi „napumpati“ i jednim velikim delom doprineti da do rasprave dođe. Ukoliko biste uspeli da utišate svoje nemire i obuzdate ih – vrlo brzo biste shvatili da su vaše sumnje i strahovi bili bez ikakvog osnova. U prevodu – stoji vam dobra nedelja sa voljenom osobom, gledajte da je ne pokvarite. Slobodni pripadnici ovog znaka – kod vas se dešavaju vrlo interesantne situacije sa suprotnim polom. Udvarači vrebaju i iz vaše okoline, ali je moguće i da ih upoznate na putu ili da su iz drugog grada. No, koliko god da su udaljeni – prijaju vam kontakti sa njima.

Posao

Pred vama se otvaraju mogućnosti novih dogovora i saradnji, ali ne očekujte da će ići lagano i bez prepreka. No, to što poteškoće postoje – ne umanjuje njihovu vrednost, ali ni mogućnost trajanja na duži rok. Vi ste u velikoj meri uspeli da uhvatite konce dešavanja u svom poslovnom okruženju i prilično kontrolišete situaciju, ali još uvek ne možete da se opustite. Čak i malo opuštanje može dovesti do grešaka u dokumentaciji ili propusta što se dogovora tiče.

Novac

Dobar je trenutak da u ovoj sedmici novac sa više strana dođe u vaše džepove. No, gledajte da sve bude legalno i po zakonu.

Zdravlje

Potrebno vam je više kretanja i boravka na svežem vazduhu.

RIBE

Hrana

Potrudite se da pronađete pravi balans kada je ishrana u ovoj sedmici u pitanju. U nekim momentima vam nije do jela , a u drugim - u jednom obroku nadoknadite sve ono što ste propustili.

Ljubav

Komunikacija i kontakti sa voljenom osobom kao da ne uspevaju da uđu u neku mirniju, stabilniju fazu. Tenzija se velikim delom spustila između vas dvoje, ali potrebno je da o svim i lepim situacijama, ali i problemima pričate, otvoreno jedno sa drugim. U suprotnom – ćutanje vas može samo dodatno udaljiti jedno od drugog. A to ne želite ni vi ni vaš partner....Slobodni pripadnici ovog znaka – započećete komunikaciju sa nekim ko će vam dosta prijati, ali ipak nećete uspevati da se u potpunosti opustite. Verovatno iz razloga što ćete tražiti svaki, pa i najmanji nagoveštaj da nešto nije kako treba, da biste mogli da se povučete....i pobegnete...

Posao

Još jedna u nizu užurbanih sedmica, koja sa sobom vuče mnogo obaveza ali koja istovremeno donosi i ogromne prilkike za napredovanje ili za učvršćivanje pozicija. Komunikacija sa kolegama je prilično traljava i kao da se ni jedni ni drugi nećete truditi da prenesete bitne informacije, što može dovesti do nekih neprijatnih situacijama, u kojima bi čak i šefovi morali da intervenišu i smiruju zavađene strane. Pripremite sebe na toleranciju i strpljivost iako to u ovoj nedelji neće biti baš jednostavno.

Novac

Moguć je trenutni zastoj u naplati potraživanja.

Zdravlje

Reumatski bolovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare