Plene pažnju gde god da se pojave: Ovo su 3 najelegantnija horoskopska znaka

Elegancija se ogleda u oblačenju, ali i u ponašanju, a njima je izgled veoma važan...

Utorak, 20.08.2019.

16:40

Izvor: Super žena

Plene pažnju gde god da se pojave: Ovo su 3 najelegantnija horoskopska znaka
Foto: Depositphotos/conradbak

Podeli:

Među horoskopskim znacima postoje velike razlike kada je u pitanju način oblačenja, ali i ponašanja. Kada je reč o eleganciji, ova tri znaka mogu svima da "drže časove".

Rak: Za njih je elegancija i diskrecija kao i lepo ponašanje

Rakovi zauzimaju treće mesto po elegantnosti. Njihovo ponašanje kada se nađu na nekom skupu isijava pravu i iskrenu sofisticiranost sve od gestova prema drugim ljudima do predstavljanja. Važe za osobe koje znaju kako da se ponašaju u svakoj situaciji, piše MagicHoroscope. Za njih je kompletna slika elegancije odeća upotpunjena lepim manirima i držanjem.

Devica: Perfekcionista za detalje

Važe za drugi najelegantniji znak zodijaka. Svojom pojavom oni pomažu ljudima da izgrade odličnu sliku o njima. Gracioznost njihovih pokreta, načina na koji hodaju i razgovaraju ostavljaju jak utisak na sve koji se nađu u njihovom društvu. Oni uspevaju da nađu savršenu formulu da sve spoje u jedno: elegantno ponašanje, oblačenje i razmišljanje.

Vaga: Neprikosnovena lepota elegancije

Apsolutni pobednik i najelegantniji znak horoskopa je Vaga. One su ravnoteža horoskopa i znaju tačno kako da uspostave harmoniju i u tome se krije ključ njihove elegancije. Svojim stavom i držanjem pokazuju kako ih je njihova prirodna elegancija učinila pravim virtuozima. Njihovo ultimativno oružje je njihov smisao za lepo, pa ne samo da cene lepe stvari oko sebe već znaju kako i same da naprave lepotu. Njihovo elegantno oblačenje upotpunjuje i govor tela, način na koji komuniciraju sa drugima pa projektuju na ljude sliku o savršeno elegantnoj osobi. One imaju nešto što samo imate u sebi ili nemate. To se ne uči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.