Ovi horoskopki znakovi uvek su iskreni i otvoreni

Dok neki ljudi umeju da budu misteriozni, neke je pak lako "pročitati".

Subota, 19.10.2019.

13:07

Izvor: Super žena

Ovi horoskopki znakovi uvek su iskreni i otvoreni
Foto: Depositphotos/creatista

Podeli:

U drugoj grupi najzastupljeniji su predstavnici tri horoskopska znaka koji ne znaju da budu suptilni i uvek govore ili pokazuju što misle. Kada ih upoznate, brzo saznajete sve o njima.

Lav

Razmislite malo. Jeste li ikada upoznali Lava koji nije ekstrovertan? Lavovi su po prirodi vrlo otvorene i energične osobe. Oni su rođeni vođe s izražajnom ličnosti, a u njihovom rečniku ne postoji suptilnost. Oni ne gube energiju na tajanstvenost i proračunatost, već se svima predstavljaju tačno onakvi kakvi jesu.

Bik

Iako vole ponekad da imaju svoj mir, Bikovi su vrlo otvorene i društvene osobe, piše index.hr. Čvrsto stoje iza svojih uverenja i ne boje se da ih kažu. Vole da prokomentarišu baš svaku situaciju, a nije ih preterano briga šta će drugi misliti o tome.

Strelac

Strelci su pravi veseljaci. Oni su društvene i pozitivne osobe koje ne znaju za misterioznost. Izuzetno su otvoreni u komunikaciji s drugima, a retko kada ćete upoznati sramežljivog Strelca. Uvek govore istinu, a to cene i kod drugih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.