Oni su najveći preljubnici među horoskopskim znacima

Neki ljudi skloniji su stabilnim monogamnim vezama, dok su drugi skloniji varanju.

Utorak, 19.11.2019.

14:26

Izvor: Super žena

Oni su najveći preljubnici među horoskopskim znacima
Foto: Depositphotos / konradbak

Podeli:

Ova tri horoskopska znaka smatraju se najopasnijim preljubnicima.

Ovan

Ovnom vlada Mars, koji nosi akciju, agresiju i seksualnost pa to znači da je najverovatnije da će vas osoba u znaku Ovna prevariti bez razmišljanja. Bustle piše da su toliko impulsivni da ne ostavljaju sebi vremena kako bi razmislili, a brzo izgube interesovanje za svog partnera kad se pojavi novi "ulov".

Blizanci

Blizancima je potrebna sloboda, raznolikost i fleksibilnost kako bi bili srećni. Oni su društvena bića koja vole da upoznaju nove ljude, a ponekad su čak skloni da održavaju paralelne veze koje će dobro skrivati, piše Index.hr. Nikad ne rade ništa sa namerom da vas prevare, ali ako se to dogodi, pokušaće na sve načine da se izvuku, a da vam ne priznaju.

Vaga

Vagama je u životu bitan balans i mnogo im je važno da je tako i u romantičnoj vezi. Ako vas Vaga prevari, to je znak da se ne oseća ispunjenom u vezi. Osećaće veliku krivicu zbog prevare, ali će sve sakrivati zbog mira u kući. Ako ih uhvatite, verovatno će u početku poricati, ali ako ih saterate u ćošak, biće iskreni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.