Onlajn časovi za trudnice od večeras VIDEO

Roditeljski portal Bebac od danas organizuje onlajn školu i pripremu za porođaj, koja će biti dostupna svim trudnicama. Dobro će doći u vreme kada je kretanje ne samo ograničeno već i veoma rizično za sve.

Bebe |
Podeli
Foto: printscreen, Prva TV
Foto: printscreen, Prva TV

"Sve ovo što sada radimo je jedna velika poruka da trudnice i mlade mame nismo zaboravili. Trudnoća je sama po sebi zahtevno stanje, pa kad uz sve to imamo i ove dodatne okolnosti, stvari se dodatno komplikuju", kaže za 150 minuta Prve TV urednica portala Bebac Jasmina Mihnjak.

Na ovom portalu već je emitovano nekoliko emisija, a od večeras kreće serijal koji bi budućim mamama dosta trebalo da pomogne.

"Večeras kreće sa radom škola za trudnice. To će držati visokostrukovna babica koja se i inače time bavi. Poslednji trimestar, termin, kontrakcije, kako da se spakujemo i šta da kupimo za porođaj i posle za bebu. Videćemo kako porođaj izgleda, ali i kako izgleda prvih šest nedelja bebe nakon rođenja", rekla je Mihnjakova.

I pored ovih digitalnih časova, biće emisija sa različitim sadržajem i brojnim gostima.

"Bavićemo se i time šta radimo sa decom i bebama u vanrednom stanju, povijanjem beba, uključićemo i naše roditelje i trudnice, kao i različite stručnjake iz raznih oblasti roditeljstva", dodaje ona.

Pogledajte ceo intervju u video-prilogu:

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu