Roditeljstvo

Prebolela Hita Ledžera i pronašla novu, "pravu" ljubav: Glumica dobila dete sa novim partnerom

Pre nekoliko meseci holivudska glumica otkrila je da je ponovo pronašla pravu ljubav za kojom je tragala još od veze s tragično preminulim glumcem Hitom Ledžerom.

Petak, 19.06.2020.

09:30

Izvor: B92

Prebolela Hita Ledžera i pronašla novu,
Foto: Getty/Chelsea Guglielmino / Staff

Podeli:

Naime, Mišel Vilijams (39) sa partnerom Tomasom Kailom (42) dobila je dete. Ovo je glumici drugo, budući da iz veze sa Ledžerom ima ćerku.

Vilijamsova se kao mlada glumica proslavila angažmanom u popularnoj seriji "Dawson's Creek", a zatim je nanizala nekoliko sjajnih uloga u filmovima "Manchester by The Sea", "Blue Valentine", "My Week With Marilyn", kao i "Brokeback Mountain", u kojem je glumila s preminulim Hitom Ledžerom, s kojim ima 14-godišnju ćerku Matildu.

Foto: Getty/Mike Coppola / Staff

Četiri puta je do sada nominovana za Oskara, ali još nijednom nije osvojila ovu prestižnu nagradu Američke filmske akademije. Ipak, osvojila je dva Zlatna globusa, a tu priliku je iskoristila da govori o odnosu prema ženama u Holivudu, prenosi Harpers bazar.

Vilijamsova je nakon veze sa Ledžerom, koji je preminuo 2008. godine od predoziranja, bila u braku sa muzičarem Filom Elverom (42), od kojeg se razvela prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare