Aktuelno

Pokazala je previše: Ona je kraljica modnih pista, ali i oskudne odeće

Mlada manekenka Bela Hadid je ubedljivo tokom 2017. godine stekla veliku slavu i poslovne uspehe. Iako je svet osvojila svojim velikim talentom za modu, neosporno je da je izazivala pažnju javnosti oskudnom garderobom. Zato je i dobila nezvaničnu titulu kraljice golotinje...

Četvrtak, 14.12.2017.

13:29

Izvor: B92

Pokazala je previše: Ona je kraljica modnih pista, ali i oskudne odeće
Foto: Getty

Podeli:

Bela Hadid je jedno od najtraženijih lica u svetu mode. Zajedno sa svojom sestrom Điđi, Bela je osvajala modni svet, pojavljivala se u kultnim modnim magazinama i kampanjama svetskih modnih kuća.

Ipak, njena izdanja za crveni tepih se najviše pamte, jer je mlada manekenka punila stupce novina svojim golišavim izdanjima.

Iako je reč o ekstravagantnim toaletama, Bela se nije ustručavala da pokaže svoje zgodno telo i seksepil.

Dok su je mnogi osuđivali zbog previše izazovnog izgleda, posebno su kritikovali njen kombinezon koji ne nosila na veliki balu Met Gala, Bela je nastavila da se oblači provokativno.

U nastavku vam izdvajamo njena najatraktivnija izdanja sa crvenog tepiha.

Kanski filmski festival

Foto: Getty

Na 70. Kanskom filmskom festivalu Bela Hadid se pojavila u ružičastoj haljini koja je padala do poda, a poseban pogled dala na njene noge i dekolte. Dubok prorez koji je sezao do butine je bio kritičan, te je mlada zvezda modne scene sve vreme rukom pridržavala haljinu.

Zabava u Šangaju

Foto: Getty

Nakon što je radila veliku reviju brenda Viktorija Sikret, Hadidova je prisustvovala velikoj zabavi koja je usledila nakon šoa. Supermodel je za ovu priliku odabrala crvenu haljinu neobičnog dizajna. Korset sa perlticama, prorez na samom kuku i dubok šlic su izgledali krajnje neukusno.

Met gala veče

Foto: Getty

Na jednom od najvećih godišnjih dešavanja na kojima se okupa veliki broj poznatih ličnosti, Bela je rešila da ukrade svu pažnju medija. I uspela je u tome. Pojavivši se u mrežastom crnom kombinezonu, manekenka je u prvi plan istakla svoju zadnjicu i gola leđa.

Amfar gala veče

Foto: Guliver / Photo Cover

Bela je imala još jedno nezaboravno izdanje u Kanu. Na tradicionalnoj godišnjoj "amfar gala" večeri, Bela se pojavila u beloj haljini sa cirkonima koja je u potpunosti otkrila njeno telo. Tako su svi videli njen donji veš u boji kože.

A post shared by HELLO! India (@hellomagindia) on

Zabava nakon Met gale

Baš kao i mnoge druge zvezde, Bela Hadid nikako nije mogla da propusti zabavu koja je usledila nakon Met gala večere. Ponovo je igrala na kartu seksepila, te ponela gotovo prozirnu crnu haljinu napravljenu od mrežastog materijala. Svoje bradavice prekrila je stikerima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.