Aktuelno

Ćerku nekadašnjeg najlepšeg para nazivaju "dečakom" /FOTO

Glamurozna satenska haljina bila je izbor oskarovke Anđeline Džoli, koja se sinoć pojavila na crvenom tepihu sa svojim ćerkama Šajlo i Zaharom. Dodela nagrada "Eni" (Annie) bila je prilika da četvrdesetdvogodišnja glumica opet zaseni, ali i neočekivana situacija u kojoj se našla njena rođena ćerka.

Ponedeljak, 05.02.2018.

12:36

Izvor: B92

Ćerku nekadašnjeg najlepšeg para nazivaju
Foto: epa/jason szenes

Podeli:

Anđelina je bila u ženskom društvu u Los Anđelesu, a njena pojava je odisala seksepilom.

Uz dozu takve elegancije dodala je samo salonke u boji kože, svedenu šminku i jarki karmin.

A u zdanju Rojs hol Šajlo i Zahara su uživale, a ponajviše u večernjem izlasku sa majkom. Retki su trenuci da su one zajedno i same, bez ostale "ekipe", pa su zaista bile vesele, ćaskale su i iskoristile vreme za druženje.

Naravno, na društvenim mrežama, a i u medijima odmah su osvanuli naslovi i komentari da je Šajlo zaista više poput dečaka, da nema ništa dečije na sebi, a da nikako ne izgleda kao druge devojčice...

Držanje, frizura i odevanje odaju mladića, a ne devojčicu od 11 godina, pa su mnogi komentarisali da je nedopustivo da majka tako nešto dozvoljava.

U prilog svemu išao je i njen modni izbor - jednostavno crno odelo muškog kroja i bela košulja.

❤️❤️❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare