Aktuelno

"Žalim što sam nekada na crvenom tepihu želela da istaknem samo svoje telo"

Holivudska glumica Džesika Bil je u intervjuu za magazin In Style rekla kako žali što je u svojim dvadesetim godinama očajnički pokušavala da bude seksi.

Petak, 25.01.2019.

08:54

Izvor: B92

foto: Getty

Podeli:

36-godišnja Džesika koja sa pevačem Džastinom Timberlejkom ima sina, kaže kako su joj se počeci pojavljivanja na crvenom tepihu, kada joj je karijera bila na vrhuncu, uvek svodili na isticanju tela.

Iako je svesna da je sve to normalno za dvadesete godine, glumica kaže da joj je žao što tada nije imala malo klasičniji odabir haljina.

"Volela bih da sam nosila i neke klasičnije modele, a ne samo da sam gledala u čemu ću biti izazovna“, rekla je glumica za In Style magazin.

"Kada pogledate moja ranija izdanja shvatićete da je uvek bio naglasak na telu, a nije morao da bude. Znam da je to osećaj koji imamo svi kada smo mladi“, dodala je ona.

Foto: Getty

Glumica je svojevremeno u bikiniju pozirala za magazin GQ, bila je gotovo bez garderobe u magazinu Gear, a i u filmovima u kojima je glumila pokazivala je svoju privlačnost.

Džesika koja sa Džastinom Timberlejkom ima 3-godišnjeg sina Silasa zaključila je da joj je bilo potrebno vreme da sazri i nauči o modi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare