Aktuelno

Glamur i zvezde na otvaranju Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji FOTO

Međunarodni filmski festival je sinoć počeo u Veneciji i to u svom punom sjaju.

Četvrtak, 02.09.2021.

08:18

Izvor: B92

Glamur i zvezde na otvaranju Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Sedamdesetosmi Međunarodni filmski festival u Veneciji, otvoren je sinoć sa najnovijim ostvarenjem Pedra Almodovara koji se takmiči za glavnu nagradu Zlatnog lava zajedno sa istaknutim kolegama kao što su Džejn Kampion i Paolo Sorentina.

Jedan od posebno interesantnih segmenata festivala jeste i defile slavnih ličnosti na crvenom tepihu.

Poznate zvezde su se opredelile za elegantne i raskošne kreacije, a dominirale su intenzivne boje i cvetlucavi materijali.

Obučena u crno-belu haljinu francuskog brenda "Šanel", glumica Penelope Kruz povela je povratak filmskih zvezda na crveni tepih Venecijanskog filmskog festivala.

Italijanska manekenka Bjanka Balti ponela je žutu asimetričnu haljinu i u potunosti je dominirala crvenim tepihom zahvaljujući brenu "Dolče i Gabana".

Helen Miren se opredelila za haljinu klasičnog kroja, ali veoma upadljivu zahvaljujući svetlucavom materijalu. Haljinu potisuju "Doleče i Gabana".

Foto: Profimedia

Manekenka Adriana Lima ponela je svetlucavu, crvenu haljinu brenda "Etro", koja je maksimalno isktakla njen raskošni dekolte.

Foto: Profimedia

Model Sara Sampaio, briljirala je u elegantnoj crnoj haljini Đorđo Armanija.

Foto: Profimedia

Farhana Bodi unela je malo modne "drame", ponevši zahtevnu "Aden" kreaciju u jarko zelenoj boji.

Foto: Profimedia

Neobičnu crno-bela haljinu sa prorezima nosila je glumica Milena Smit koja glumi u novom Almodovarovom filmu "Paralelne majke".

Foto:Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare