Aktuelno

Supruga Vensana Kasela u haljini koja jedva prekriva pozadinu FOTO

Tina Kunaku, manekenka i supruga glumaca Vensana Kasela, prisustvovala modnom događaju u režiji dizajnera Tjerija Maglera u okviru Nedelji mode u Parizu.

Četvrtak, 30.09.2021.

08:31

Izvor: B92

Supruga Vensana Kasela u haljini koja jedva prekriva pozadinu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Dugonoga lepotica je došla sama i plenila je svojom atraktivnom pojavom, a u prvom planu su svakako bile njene duge noge.

Opredelila se za neobičnu, izrazito kratku crnu sako-haljinu koja je jedva prekrila zadnjicu, a koja u predelu struka ima "umetnut" transparentni materijal koji ostavlja utisak korseta.

Umesto kovrdžave kose, po kojoj je poznata, opredelila se za ispeglanu kosu uvezanu u rep i svojom transformacijom privukla je veliku pažnju fotoreportera i stranih medija.

Foto: Profimedia

Podsetimo, Tina (24) je u vezi sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom (54) od 2016. godine, a upoznali su se na Ibici: "Bio je to magičan trenutak. Bili smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje", izjavila je za medije.

Par je 2019. godine dobio ćerku Amazoniju, a glumac je oduševio javnost kada je izjavio da je njegova žena "božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.