Aktuelno

Atraktivna glumica opet sija - zbog njenog dekoltea svi zaneme FOTO

Nakon filmskog festivala, usledila je amfAR Gala svečanost gde su poznate zvezde iz različitih sfera umesnosti ponele svoja lepa odela.

Četvrtak, 08.09.2022.

08:41

Izvor: B92

Atraktivna glumica opet sija - zbog njenog dekoltea svi zaneme FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Među njima bila je i ona - jedna od najlepših rumunskih glumica i modela Madalina Dijana Gena. Ona je za ovu posebnu priliku nosila dugu crvenu toaletu koja je u gornjem delu dosta otvorenija, pa je samim tim istakla i svoje bujne grudi. Pošto haljina ima tzv. sirena kroj možemo pretpostaviti da je Madalinin cilj bio da pokaže svoju zavidnu figuru na crvenom tepihu.

Trebalo se podsetiti i ostalih izdanja prelepe glumice sa crvenog tepiha. Ona je prošle godine na 78. festivalu u Veneciji ponela dugu crnu haljinu koja, takođe, ističe njene bujne grudi i zavidnu figuru. Ono što je karakteristično je da je za prošlogodišnje izdanje festivala Madalina nosila šiške.

Za sam kraj, Madalina nas je još jednom očarala svojom pojavom u dugoj uskoj haljini na 75.festivalu u Kanu. Tada su je cirkoni i specifični detalji u predelu grudnog koša krasili na crvenom tepihu, ali je najveći utisak ostavio, naravno njen bujni dekolte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.