Roditeljstvo

Retka fotografija Majkla Daglasa sa decom: "Devojčica liči na tebe" FOTO

Američki glumac Majkl Daglas objavio je fotografiju sa decom, a sve zasluge za kreiranje ove uspomene pripale su njegovoj ženi - Ketrin Ziti Džouns.

Utorak, 08.02.2022.

15:13

Izvor: B92

Retka fotografija Majkla Daglasa sa decom:
Foto: Profimedia

Podeli:

Iako je poznat po tome što ne objavljuje fotografije sa decom, ovaj američki glumac je napravio izuzetak, pa je njegova žena zabeležila porodični trenutak.

Malo, ali odabrano društvo, poslednjih dana odmara na Karibima, te su se fotografisali u ležernim izdanjima.

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas: Upoznao ih je De Vito, opstali uprkos svemu FOTO

"Dobro jutro", stavio je Majkl u opisu fotografije.

Pozitivni komentari samo su se ređali, a na osnovu fotografije može se primetiti da 77- godišnji Majk uživa u društvu svoje dece.

"Znam taj tvoj pogled, Majkl, ponosan si što se nalaziš između njih dvoje", "Ovo je tako dragoceno, devojčica liči na tebe, a dečak na Kterin", "Tri prelepa osmeha", bili su samo neki od pozitivnih komentara.

Podsetimo, Majka Daglas je svojoj supruzi čestitao 21. godišnjicu braka, tako što je objavio video-materijal koji je kompilacija njihovih zajedničkih trenutaka.

A u sklopu videa napisao je i emotivnu poruku koja je raznežila sve njegove pratioce.

Iako su mnogi verovali da njihov brak neće uspeti, zbog velike razlike u godinama, njih dvoje su dokazali suprotno.

Kako je rekao u jednom intervjuu, recept za uspešan brak je međusobno poštovanje i razgovor o problemima.

"Nekada ulažemo više napora u odnose sa strancima, nego s osobama koje su nam najbliže. Ja uvek pokušavam da se setim koliko sam srećan što sam s damom poput nje. Takođe, naučio sam koliko je važno razgovarati o problemima. Kvalitetan razgovor čini čuda za brak", izjavio je glumac svojevremeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare