Bila je najzgodnija fitnes instruktorka, pokazala kako ju je trudnoća promenila

Australijska fitnes kraljica Emili Skaj, koja inspiriše žene iz celog sveta kako da žive zdravo i vežbanjem dovedu svoje telo do savršenstva, od kada je rodila ćerku Miu počela je da pokazuje svoje telo u svim oblicima ne bi li osnažila žene da sebe prihvate u svim životnim fazama.

Fitnes | Super žena |
Podeli

Emili je prestala da vežba nekoliko meseci pre porođaja iz zdravstvenih razloga.

Iako se porodila u decembru, njena figura nije kao pre - što je slučaj sa mnogim drugim blogerkama i poznatim ličnostima koje u ekspresnom roku vrate trbušnjake i stešu bokove.

"Počela sam da vežbam mesec dana posle porođaja. Ima tu dosta posla, ostalo je barem desetak kilograma viška. Put nije lak, uz sve mnogobrojne obaveze koje majčinstvo nosi sa sobom", rekla je, mada nije naišla na previše razumevanja svojih fanova.

"Telo ti je uništeno, nikad više nećeš izgledati kao pre", napisali su neki, dok je bilo i majki sa mnogo više razumevanja i koje su u njenim slikama pronašle i sebe i svoju snažnu podršku.

"Nije realno da se posle porođaja vratiš na staro dok trepneš. Potreban je i trud i strpljenje, ali moji trbušnjaci će uskor izaći na videlo. Sada ne izgledam sjajno, ali materinstvo mi je dalo mnogo veću mentalnu snagu. To je ono važno i znam da ću istrajati u svojim planovima", poručila je simpatična brineta.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu