Fitnes i dijeta

Eli Golding: "Ništa što radim u teretani nije uzalud, nekada nisam mogla da se nasmejem bez kašlja"

Eli Golding je objavila fotografiju na kojoj pokazuje svoju mišićavu građu uz koju stoji: "Ništa što radim u teretani nije uzalud"

Utorak, 25.08.2020.

14:04

Izvor: Super žena, standard.co.uk

Default images

Podeli:

Na fotografiji, koja ima 6,6 miliona pratilaca sa Tvitera, pevačica (33) pozira u teretani i pokazuje svoj biceps.

Jedna od najpoznatijih plavih pevačica, koja redovno objavljuje video-zapise sa svojih vežbi, podstakla je druge žene da se usredsrede na vežbanje tokom izolacije.

U nekoliko njenih tvitova stoji: "U popularnoj kulturi nema mnogo mišićavih žena."

Rekla je da snima svoje treninge kako bi pokazala "sve stvari koje je savladala" i da su "održavanje kondicije i snage" poslednjih godina bili njeno "krajnje utočište".

Eli Golding je nastavila: "Nemam izvanredne atletske sposobnosti i bila sam užasna sportistkinja kao dete (bila sam toliko ozbiljan astmatičar da sam jedva uspevala da se nasmejem bez kašljanja), ali gurala sam sebe i koristila svu snagu volje koju sam mogla da prikupim da istrajem".

"Koliko god bilo teško ostati motivisan, pogotovo u ovom trenutku, sport još strastveno preporučujem zbog bilo kakvih mentalnih problema sa kojima se suočavate… čak i male šetnje ili trčanje."

"PS - danas nisam radila nijednu vežbu jer nisam htela! Možda neću ni sutra."

Na kraju je stavila: "Šaljem ljubav svim jakim ženama tamo i onima koji tek počinju - uz vas sam."

Zvezda rođena u Herefordu ranije je govorila o tome kako je u svojim dvadesetim godinama imala probleme sa ishranom i vežbanjem, ali je posle toga postala zagovornik svesti o mentalnom zdravlju.

Udala se za trgovca umetninama Kaspara Džoplinga u Katedrali u Jorku avgusta prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.