Muž me prevario sa mojom "prijateljicom": Da li da mu oprostim i kako?

Muž me prevario sa mojom "prijateljicom", doživela sam pakao i završila u bolnici. Kako i da li da mu oprostim?

Utorak, 20.02.2018.

18:05

Izvor: B92

Default images

Podeli:

GČ: Pravo pitanje treba da glasi da li sebi da oprostiš? Da sebi oprostiš što ti je mozak veličine nojevog mozga (njegov mozak je, nešto, manji nego njegovo oko)! Oprostiš sebi što si paćenica. Što i posle svega imaš "ideju" da mužu "praštaš"!

Prosto ne znam odakle, pre, da počnem. Po ko zna koji put, primoran sam da ponovim - nema prevare ako se dvoje seksualno zadovoljavaju! To se, kod nekih naroda, i dalje zove preljuba i koristi se kako bi neko ili neka uzeo što više para od preljubnika/ce na sudu! Kod civilizovanog sveta se to zove "zadovoljavanje međusobnih seksualnih potreba". Nije prevara, već jasan signal da li nešto nije u redu u vezi a.k.a. braku ili je ova druga ili drugi daleko *ebozovniji i bolji u seksu od njegove ili njene druge polovine i zašto propustiti datu priliku?!

Pogrešan ti je fokus, kada je reč o tvom pitanju. Fokusiraš se na muža, umesto na "drugaricu"! To bi trebalo daleko više da te zabrine, nego žmu. Njeno "zadovoljavanje seksualnih potreba" sa njim govori i o njoj, ali i o tebi tj. vašem "prijateljstvu". Mislim, bar da ti je predložila trojku, pa da kažeš 'E baš si prava drugarica!' Ovako, sebična...hoće samo njih dvoje. Mada ne treba isključiti mogućnost da je predložila a ovaj "tvoj" odbio. Ko će ga znati?! To još i može da se podvede pod tvoje srednjovekovno razmišljanje "prevara", ali bih ti savetovao da više kreneš u pravcu "ko su moji prijatelji", "u koga mogu da imam poverenja"... Da te boli, boli..nije ni lako ni prijatno izgubiti prijatelja. Zato nauči lekciju i sledeći put pamet u glavu oko izbora prijatelja/ca!

Što se tiče tvog muža...ako već pitaš da li da mu oprostiš...pa oprosti mu. Kako? Lepo! Skuvaj mu ručak, da kada dođe sa posla ima šta da pojede...ponudi mu neku drugu drugaricu..možeš i komšinicu. Kada već praštaš, budi šmekerka i galantna supruga! Da se žmu ponosi s' tobom.

Prava je šteta što si otišla u pogrešnu bolnicu. Umesto u Urgentni, trebalo je da odeš u Lazu Lazarević. Da si otišla, savetovao bih ti da se maneš gluposti i da se zahvališ mužu i drugarici i kreneš dalje. Niko nije vredan tvog ili bilo čijeg upropašćavanja!

Ovako, nastavi da im držiš sveću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare