Dopisuje se s poslovnom saradnicom: Sumnjam da su više od prijatelja

Dopisuje se sa poslovnom saradnicom. Kaže da je prijateljski, ali da ona hoće nešto više. Da li da mu verujem?

Petak, 25.05.2018.

16:30

Izvor: B92

Dopisuje se s poslovnom saradnicom: Sumnjam da su više od prijatelja

Podeli:

GČ: Nikako! Šta ti je?! Poludela si?! Kukuuuu....! Ijuuuuu..! Da mu veruješ?! Pa ko normalan veruje svom čoveku/ženi?!

Poverenje je osnov katastrofe u svakoj vezi!

Još ako ti nešto kaže tj. prizna, naravno da tek onda ne treba da mu veruješ! Bolje ti budi nepoverljiva i ne veruj mu ništa, pa ćeš daleko dogurati. Što je sigurno, sigurno je.

Krenimo redom.

Dopisuje se sa poslovnom saradnicom. Prevario te je. Danas sa njom a od sutra redovno ide kod komšinice Radojke da pozajmi kafu. Nisu za džabe govorili stari Grci "Od koleginice do komšinice, mali je korak"! I evo, ti si dokaz da su imali pravo. Dobro, tvoj muž, ali nema veze bitno je da je Aristotel bio u pravu.

Koleginica hoće nešto više, a ovaj tvoj kao da je tutunguz pa neće ništa više?! Ako nije homoseksualac, onda te je prevario!

I još me pitaš da li da mu veruješ?!

Pogrešno ti je pitanje, draga, Simonida. Pravo pitanje koje je trebalo meni ili bolje reći sebi da postaviš je: Da li ti veruješ sebi?! To je jedino pitanje koje treba da postaviš!

Ako veruješ sebi, onda veruješ i svom mužu i svakome drugome u tvom okruženju. Onda znaš da je to samo dopisivanje i da neće biti ništa više od toga. Veruješ sebi, onda veruješ i njemu. Znaš da si idealna za njega i da ako te i prevari, prevariće sebe, a ne tebe. Veruješ sebi, zbog čega i znaš da ona nije vredna sumnje. Ni ona, ni bilo koja druga.

Ali, opet, Aristotel je Aristotel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare