Ovi znakovi su najbolji spoj: Koja kombinacija je sjajna u krevetu, a ko će "odlepiti" uz Strelca

Kad se ovi znaci upare - to prosto ne može da omane.

AstroZabava | Glossy |
Podeli
Foto: G-Stock Studio/Shutterstock
Foto: G-Stock Studio/Shutterstock

RAK I STRELAC

Obično se vatra i voda ne poklapaju najbolje, ali Strelac i Rak imaju savršenu mešavinu karakteristika koje mogu da im pomognu da uravnoteže jedno drugo i izvuku ono najbolje iz svog partnera. Rakova emocionalna priroda inspiriše Strelca da uspori i bude demonstrativniji, dok Strelac ohrabruje Raka da bude malo blesav.

BIK I ŠKORPIJA

Bik, kojim vlada Venera – planeta ljubavi i zadovoljstva – ceniće Škorpijinu senzualnost i strastvenu prirodu. To je ujedno i recep za sjajan seksualni život. Zauzvrat, Škorpije će ceniti osećaj sigurnosti kojim Bikovi odišu. Ova kombinacija znakova donosi ekstravagantne, otmene sastanke koje nikada nećete zaboraviti.

LAV I BLIZANCI

Lav nudi energiju i strast u vezi, dok Blizanci donose mladost i razigranost. Ova dinamika će učiniti da uvek budete sveži i da vam nikad ne bude dosadno kad ste zajedno. Lavovi vole da budu u centru pažnje, dok Blizanci vole da ćaskaju. To pomaže Lavovima da se osećaju bitnim, dok Lavovi mogu pomoći Blizancima da bolje izraze svoja osećanja.

RIBE I DEVICA

Devica ima tendenciju da bude pomalo rezervisana, jer su perfekcionisti i često razmišljaju gomili manje bitnih stvari. Međutim, ekspresivna priroda Riba će ih stalno podsećati i da treba da se zabavljaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 15 sledeca idi na stranu