Budi bolja, budi bolje

Večeras je pun Mesec, zovu ga Vučji: Na ova četiri znaka horoskopa imaće veliki uticaj

Prvi pun Mesec u 2022. godini desiće se između 17. i 18. januara. Zovu ga još i Vučji Mesec, zbog starog verovanja da se u ovom periodu čuje zavijanje vukova zbog gladi tokom hladnih meseci.

AstroZabava | prva.rs |
Podeli
Foto: Viacheslav Lopatin/Shutterstock
Foto: Viacheslav Lopatin/Shutterstock

Ovaj period biće karakterističan po izraženim emocijama i osetljivošću.

Ipak, najveći uticaj imaće na ova četiri znaka horoskopa.

Ovan

Ovo je period u kome ćete više nego ikada ranije osećati nostalgiju, a prisetićete se i teških trenutaka iz prošlosti. Pokušajte da ne utonete u setu, već preispitajte svoju sadašnjost - čega to treba da se oslobodite i kakav vam to teret prošlosti ne da da napredujete? Oslobodite svoj životni prostor za ono što zaista volite i čini vas srećnim.

Rak

Ovo je period u kome ćete konačno odmoriti od brige o drugima i posvetiti se sebi! Pun Mesec doneće vam samosvest i osnažiće vaša uverenja i samopouzdanje. Zato nije trenutak da sumnjate u sebe ili osećate krivicu, sve što emitujete u ovim danima višestruko će se pojačati.

Lav

Obožavate zabavu, ali ovaj pun Mesec od vas traži da budete ozbiljni i da preispitate svoje emocije i osećanja. Dozvolite sebi da budete nežni i "meki", ne obuzdavajte svoje emocije. Vašem emotivnom delu potrebno je da dobije pažnju.

Strelac

Ovaj period obeležiće velika gužva i puno obaveza u vašem životu. U svom tom ludilu morate pronaći vremena da napunite baterije i opustite se. Ovan pun Mesec od vas bukvalno zahteva da zastanete i izdvojite malo vremena za razmišljanje. Fokusirajte na sve ono što želite da promenite kod sebe i počnite konačno da radite na tome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još