VAGA

Pravi period za veridbe. brak i početak zajedničkog života sa partnerom. Što se tiče posla, tu se ništa drastično ne menja, nema velikih dešavanja.

Takođe, Vagama je vreme da preispitaju svoje navike I to kako se odnose prema sebi.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Pravi period za veridbe. brak i početak zajedničkog života sa partnerom. Što se tiče posla, tu se ništa drastično ne menja, nema velikih dešavanja.

Takođe, Vagama je vreme da preispitaju svoje navike I to kako se odnose prema sebi.

Ljubav

Godinu započinjete sa Jupiterom u polju partnerstava, svojom vladarkom Venerom između retrogradnog Merkura i Plutona u polju koje se vezuje za porodicu, ali i za prošlost i sa Marsom, partnerskom planetom koji je retrogradan u vašem sudbinskom polju. Sve ukazuje na velika definisanja po pitanjima ljubavi i snažna dešavanja i promene biće prisutni u prvoj polovini godine.

Ovo je period za veridbe, ulaske u brak ili početak zajedničkog života (jer ćete biti spremni I partner i vi da donesete bitne odluke o unapređenju odnosa), ali isto tako i period u kojem će oni odnosi koji su ispunili svoju svrhu prestati da postoje – za šta je posebno važan april kada imamo pomračenje Sunca u partnerskom polju. Pomračenje Sunca u vašem znaku u oktobru može kod zauzetih aktivirati iskušenje ulaska u tajnu emotivnu priču – što za posledicu može imati nove prelomne momente, ali tek u 2024. godini.

Što se tiče slobodnih, oni u ovoj godini imaju konačno raščišćavanje i definisanje prošlih odnosa koji su nekako ostali da tinjaju u njima. Za to je naročito pogodan sam početak godine, kao I period od polovine jula do polovine septembra. Za nove ljubavi mart i april su fantastični i tada vam se može pojaviti osoba sa kojom možete brzo krenuti ozbiljnijim putem. Takođe, jun i period do polovine jula su odlični i donose vam vrele i snažne ljubavi u život.

Preskočite period drugi deo jula – prvi deo septembra – jer će vam doneti nešto što će izgledati kao bajka, ali se vrlo brzo pretvoriti u izneverena očekivanja. Oktobar i novembar solidni

Posao

Januar i februar su prilično poslovno "mlaki" i bez velikih dešavanja. Intenzivnija dešavanja očekujte od marta – period za poslovna partnerstva i saradnje, nove poslove, napredovanje. Ulazak Saturna u polje koje se vezuje za poslovnu svakodnevicu, odgovornost i kolege od vas će tražiti pojačanu efikasnost, ulaganje više napora i posvećenosti poslu, bolju poslovnu rutinu – ali će vam sa druge strane doneti, pogotovo od maja – širenje i ekspanziju u poslovnoj sferi i bolju finansijsku situaciju.

Suština sa Saturnom u ovom polju jeste – koliko sebe daš, toliko dobiješ zauzvrat….Nepovoljan period je od polovine jula do polovine septembra – može vam doneti probleme u realizaciji planova, slabu poslovnu organizaciju, ali i povećanje troškova i loša ulaganja. Jesen, pogotovo oktobar i novembar – povoljna.

Zdravlje

Vagama je vreme da preispitaju svoje navike i to kako se odnose prema sebi. Saturn je u polju bolesti i traži da se zdravstvenom tematikom odgovorno bavimo. Pojačni problemi hroničnim bolesnicima.

Venerasapapilotnom.com