OVAN

Slobodni Ovnovi će ovog meseca da "odlepe" za nekim. Strasti će da buknu i romansa će se stvoriti.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodni Ovnovi će ovog meseca da "odlepe" za nekim. Strasti će da buknu i romansa će se stvoriti.

Ljubav

Suštinski, nije loš period za vaše emotivne relacije. Vaša veza je živa, puna strasti i akcije. Umete i možete da podržite jedno drugo, umete i da donesete dobro raspoloženje jedno drugom. Ok, biće tu s vremena na vreme situacija koje mogu doneti nervozu i nestabilnost, ali sve je ovo kratkotrajno.

Ono što bi eventualno moglo da naškodi nekim vezama jesu prikrivanja, poluistine i tajne. Jer, sve što je sakriveno imaće tendenciju da izađe i da vam na neprijatan način začini život. Ili da pak vama donosi glavobolje, brige i strahove.

Slobodni Ovnovi – nekoga može zabljesnuti strast, neko može brzinski "odlepiti" i zaljubiti se kao nikad do sada. Nudi ovaj mesec gomilu interesantnih dešavanja sa suprotnim polom, a neka od njih bi čak mogla da se razviju u pravcu snažne, ali burne ljubavne priče.

Posao

Period promena je otpočeo – moguće su promene, prelazak na drugo radno mesto, nova poslovna angažovanja i aktivnosti, ali i saradnje sa inostranstvom, pa i poslovna putovanja.

Vaši planovi, pogotovo oni kojima ste dugo bili okupirani – sada jesu ostvarivi. Budite aktivni, ovo jeste period za akciju, za ambicije i za dokazivanje. Bićete zadovoljni rezultatima. Prva polovina meseca će vam doneti veće oscilacije po pitanjima finansija kao i pojačane troškove – ali je zato drugi deo marta znatno stabilniji.

Zdravlje

Povremeni problemi sa glavoboljama, sinusima, očima. Stariji pripadnici znaka – potrebne su češće kontrole.

Venerasapapilotnom.com