OVAN

Strastveno i energično u ovnovskim emotivnim relacijama tokom decembra.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Strastveno i energično u ovnovskim emotivnim relacijama tokom decembra.

Ljubav

Strastveno i energično u ovnovskim emotivnim relacijama tokom decembra. Biće potencijala za po koju varnicu, najpre proizvedenu ljubomorom i posesivnošću (kod onih koji žive zajedno može doći i do neke vrste kraćeg sukoba vezanog za finansijski sektor) – ali bez većih posledica po vaš odnos.

Napominjemo da Ovnovi mogu biti na iskušenju tokom prve i tokom poslednje nedelje meseca – čari "zabranjenog voća" i tajnih odnosa umeju biti slatke....ali što to ume da iskomplikuje život i donese glavobolju, pa to je čudo jedno. U svakom slučaju – dani praznika će biti posebno lepi, pa uživajte u veselom ulasku u 2024-u godinu.

Što se slobodnih tiče – i za vas je ovo period strasnih emotivnih iskustava. Da li će sve ostati na nivou avanture i dobre zabave – ili će se pretvoriti u nešto više od toga – individualno je.

Posao

Finansijski sektor donosi izazove tokom većeg dela meseca. Novac vam lako klizi iz ruku, pa je potrebno više kontrolisati troškove. Ne zalećite se u pozajmice ili kredite, osim ako je to istinski neophodno.

Poslovno – lošija organizacija i problemi u komunikaciji sa kolegama i saradnicima će biti prisutni od ulaska u drugu dekadu meseca. Dogovori koje ostvarite mogu biti prolongirani ili ćete na njihovu realizaciju duže čekati. Povoljan mesec za one koji sarađuju sa inostranstvom i strancima.

Zdravlje

Osetljiv imuni sistem u drugom delu decembra. To je period i za aktivaciju hroničnih bolesti, pogotovo onih koje se vezuju za koštano – zglobni sistem. Više opreza u saobraćaju.

Venerasapapilotnom.com