STRELAC

Slobodni će veći deo oktobra moći da uživaju.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodni će veći deo oktobra moći da uživaju.

Ljubav

Slobodni će veći deo oktobra moći da uživaju – da li ćete da se družite, putujete, izlazite ili ćete da flertujete – na vama je. Neke emotivne priče i pričice se mogu pokrenuti, ali mnogo ovo više miriše na prolaznost i avanturu nego što ima naznaka da je početak ozbiljnih i trajnih ljubavnih odnosa.

No, tek će novembar "odlučiti" da li je to to...ili vas čeka nešto novo – ovog puta, mnogo ozbiljnije. Što se tiče zauzetih – više ćete vremena imati jedno za drugo u prvoj polovini meseca, a i komunikacija će vam biti prilično dobra, pa ovaj period iskoristite da više uživate i opustite se. Jer, drugi deo oktobra "steže" i partnera i vas i donosi vam pregršt obaveza, pa samim tim i manjak vremena jedno za drugo – i naravno, pojačanu nervozu.

Može biti povremenih trzavica, pogotovo u poslednjoj nedelji meseca.

Posao

Prva polovina oktobra je povoljnija – iako nećete možda baš uvek biti u kompletnom radnom fazonu – situacije će se nekako uvek namestiti u vašu korist. Bilo kroz podršku od drugih osoba, bilo kroz dašak srećnih okolnosti.

Čak ni prepreke koje se budu pojavljivale – neće biti nerešive. Druga polovina oktobra već nije toliko jednostavna – vi jeste fokusiraniji na posao, ali je obaveza previše i povremeno nećete biti u mogućnosti da ono što vam je dato završite na vreme. Posebna nervoza pred kraj meseca.

Zdravlje

Pokušajte da imate redovnost i dobre navike po pitanju ishrane, odmora. Imunitet vam nije sjajan, pa drugi deo meseca može doneti zdravstvene tegobe.

Venerasapapilotnom.com