STRELAC

Strelčevima je ovo idealan period da zasnuju porodicu.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Strelčevima je ovo idealan period da zasnuju porodicu.

Ljubav

Saturn ulazi u vaše polje doma, porodice, prošlosti. Pred vama je duži vremenski period u kojem ćete sazreti, postaviti važne životne temelje, skrasiti se, rešiti imovinska pitanja. Za one koji žive zajedno ili su u braku – ovo je period svojevrsnog testiranja stabilnosti odnosa.

Pošto Jupiter trenutno radi za vas punom parom, malo je verovatno da će tokom marta doći do neke veće problematike u odnosu, naprotiv – ovo jeste vreme da se neke veze uozbilje, podignu na viši nivo, da se radi na prinovama.

Ukoliko bude povremenih, manjih tenzija – one će uglavnom brzo biti rešene. Što se tiče slobodnih – jeste lep period za nova ljubavna dešavanja, za više uživanja, akcije, flertovanja, interesantne osobe u vašem životu, ali je istovremeno i period za bavljenje prošlošću. Pa kako se kome zalomi.

Posao

Komunikacija sa saradnicima neće biti baš savršena tokom prve polovine marta. Nećete se razumeti, barataćete neproverenim informacijama, funkcionisaćete u različitom ritmu i moguće su tenzije ali i greške.

Trudite se da ne žurite i da budete fokusirani na ono što radite. Isplivaćete vi iz svake situacije na pravi način, ali uz nešto pojačano nerviranje. Lakše poslovne okolnosti i korektnije funkcionisanje sa saradnicima biće prisutno u drugoj polovini meseca. Finansije – korektno i pored jačih troškova.

Zdravlje

Osetljivost disajnih organa, posebno grla. Savetuje se češće bavljenje fizičkom aktivnošću I boravak u prirodi. Hronični bolesnici neka ne propuštaju redovne kontrole.

Venerasapapilotnom.com