ŠKORPIJA

Posle dve i po godine, slobodne Škorpije konačno dobijaju priliku za realnu emotivnu priču.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Posle dve i po godine, slobodne Škorpije konačno dobijaju priliku za realnu emotivnu priču.

Ljubav

Posle dve i po godine boravka u polju koje se vezuje za dom, članove porodice i prošlost – Saturn se početkom marta seli u vaše polje uživanja, ljubavi i dece i znak Riba koji vam je emotivno i energetski srodan. Da, Škorpijama ostaje Uran u polju partnerstava – da nastavi da vedri i oblači i testira vaše emotivne relacije, da neke prekida a neke nove rađa.

Tokom marta, vaš odnos sa partnerom će biti sa usponima i padovima. Biće tu strasti i emocija, ali biće i nerazumevanja, sumnje i manjka zajedničkog vremena. Sve u svemu – potencirajte na emocijama, strasti i kvalitetnoj komunikaciji, a smanjite doživljaj za sve ostalo.

Slobodni – možete se zaneti očas posla, ali se isto tako brzo možete i razočarati. Za ozbiljnija i trajnija ljubavna dešavanja “birajte” drugu polovinu marta, ako je to ikako moguće.

Posao

Ne brinite, naradićete se za sve pare. No, isto tako - tih para hoće biti. Pokušajte da u prvoj polovini marta bolje baratate sa novcem, jer je moguće da potrošite i ono što niste isplanirali.

Novac će vam se više zadržavati u rukama i novčaniku u drugom delu meseca. Generalno gledano – ovo je vrlo aktivan poslovni period za vas. Uspećete da rešite bitna poslovna pitanja, razvijete neke odnose i saradnje, ali I da otvorite prostor za nove dogovore. Trudite se da budete organizovani, jer će obaveza biti dosta.

Zdravlje

Rešavajte se loših navika I budite više u pokretu, fizički aktivni. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena i za dobar san i relaksaciju. Problemi sa zdravljem hroničnim bolesnicima.

Venerasapapilotnom.com