ŠKORPIJA

Potrebno je da se bolje organizujete i budete odgovorniji nego do sada.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Potrebno je da se bolje organizujete i budete odgovorniji nego do sada.

Ljubav

Većim delom februara ćete morati dosta pažnje da posvetite porodičnom sektoru i domu – neke od vas očekuju proslave, manja renoviranja i majstori, neko će poželeti da otpočne zajednički život sa partnerom, neko će više pažnje morati da posveti roditeljima ili mlađim članovima porodice, a neko će jednostavno želeti da se ušuška u svoje malo "gnezdo" sa voljenom osobom.

Naravno, biće i onih kojima će porodični sektor (ali i partner) kiduckati živce – pa će dom povremeno biti mesto tenzija i rasprava. Pošto ste partner i vi ipak prikazani kao dosta stabilni kao par – ne sumnjam da ćete ove, nešto lošije stavke rešiti – a u onim lepim itekako uživati. Slobodni – prva dekada februara je prilično povoljna za nove ljubavi, dok ostatak meseca može doneti povratak u prošlost i zov starih ljubavi.

Posao

Prva polovina meseca je izuzetno aktivna i dinamična, ali i dosta finansijski povoljna po vas. U ostatku meseca jako dobro će proći one Škorpije koje imaju privatni posao ili koje se bave kreativnim i idejnim radom, kao i u IT sektoru.

Ostali – vreme je da napravite neke promene da biste funkcionisali na pravi način i ispoštovali sve obaveze. Razmislite šta je ono što možete korigovati u svom načinu poslovanja ili u odnosu sa saradnicima. Potrebno je da se bolje organizujete i budete odgovorniji nego do sada.

Zdravlje

Prisustvo povećane količine stresa može uticati na imunitet i stanje zdravlja. Ne idite preko svojih granica, pronađite vreme za odmor i relaksaciju. Moguće su meteoropatske tegobe, pritisak.

Venerasapapilotnom.com