ŠKORPIJA

Bez obzira da li vam to odgovara ili ne – biće potrebno da pokažete više strpljenja

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Bez obzira da li vam to odgovara ili ne – biće potrebno da pokažete više strpljenja

Ljubav

Od svega po malo tokom septembra i izgleda da će biti najvažnije šta ćete vi u određenim trenucima stavljati kao prioritetno. Generalno gledano – prva polovina septembra može doneti više uspona i padova u emotivnim relacijama.

Jer, oboje ćete biti skloni da komplikujete i da od dobre energije pravite zategnutu atmosferu. Sitnice će vam donositi osmeh na lice i radost, ali će sitnice umeti i da vam vrlo neugodno “posole” odnos. Pokušajte da ne pravite od bezazlenih situacija dramsku predstavu. U drugom delu meseca će strasti više proraditi, kao i obostrana potreba da više uživate u opuštenoj atmosferi i zajedničkim trenucima.

Slobodne Škorpije – ljubavnih šansi će biti, samo je pitanje da li će se one vrteti oko strasti i jakih privlačnosti (i možda ostati samo u tim okvirima) ili će biti trajnijeg karaktera.

Posao

Bez obzira da li vam to odgovara ili ne – biće potrebno da tokom ovog meseca pokažete više strpljenja, da obuzdate svoju potrebu da pojurite, kao i brzopletost prilikom donošenja iole važnih odluka.

Tokom prve polovine meseca imaćete osećaj da stagnirate – bez obzira da li je to realno stanje ili ne – jer vi lično nećete biti u potpunosti zadovoljni. Finansijama, pozicijom, odnosom sa saradnicima. U drugom delu meseca situacije se pokreću u vašu korist, bilo da su u pitanju napredovanje, finansije, dogovori.

Zdravlje

Umor i nervoza su pojačani, mogući su i problemi sa spavanjem. Fizički – nećete se osećati loše, mada bi hronični bolesnici trebali da budu nešto oprezniji.

Venerasapapilotnom.com