VODOLIJA

Tokom marta Vodolije će se vraćati prošlosti. Kontaktiraće bivše partnere, a neki će čak sresti osobe koje ih posećaju na bivše.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Tokom marta Vodolije će se vraćati prošlosti. Kontaktiraće bivše partnere, a neki će čak sresti osobe koje ih posećaju na bivše.

Ljubav

Vodolije kažu "ma zdravo, vidimo se za tri decenije" Saturnu koji izlazi iz njihovog znaka 7. marta. Ovaj je tranzit doneo tektonske poremećaje u svim sferama vašeg života, neke odnose zauvek prekinuo i zaustavio, ali vam istovremeno dao zrelost, mudrost i važne lekcije koje ćete moći da primenjujete u budućnosti.

Situacija na nebu trenutno vam ide na ruku – odnos sa partnerom je tokom celog marta vrlo solidan – ima manjih oscilacija, ali je suština više nego dobra. Neki parovi mogu napraviti velike promene, pa se čak odlučiti i za ozbiljnije korake i planirati zajedničku budućnost.

Što se tiče slobodnih – povoljan period za aktivnosti, druženja, izlaske – više osoba može privući vašu pažnju (i vi njihovu). I tokom marta će postojati uticaj prošlosti, posebno u drugom delu – mogući su jači kontakti sa bivšim partnerima, ali i pojava osobe koja vam donosi sličnu priču ili vas podseća na ono kroz šta ste prošli.

Posao

Mart donosi akciju, ali i povoljnije finansijske prilike i mogućnost da dodatno zaradite. Saturn je ušao u vaš sektor novca i vrednosti i njegov uticaj je tokom ovog meseca vrlo povoljan po vas – u prevodu – para će biti, gledajte da ih pametno iskoristite a ne samo da ih propustite kroz ruke.

U ovom ćete periodu biti posebno aktivni, komunikativni – moguća su nova poslovna povezivanja I saradnje. Pokušajte da budete što ažurniji po pitanjima obaveza, jer će ih biti dosta. Dobro se organizujte.

Zdravlje

Došlo je vreme da rešavate zdravstvene stavke koje dugo odlažete ili koje ste zapustili – posvetite pažnju zubima, ishrani, menjajte loše navike.

Venerasapapilotnom.com