VODOLIJA

Prva polovina meseca će proći u nekoj čudnoj energiji, drugi deo septembra kao da vas budi

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Prva polovina meseca će proći u nekoj čudnoj energiji, drugi deo septembra kao da vas budi

Ljubav

Maksimalno jednostavno i maksimalno komplikovano – vi ćete odabrati koju ćete od ove dve stavke staviti u prvi plan u partnerskim odnosima.

Jer, kao što je ovo period koji vam može doneti mnogo inspirativnih trenutaka, putovanja, zabave i uživanja sa voljenom osobom – isto tako je period u kojem će itekako biti lako da zakomplikujete život jedno drugom bespotrebnom tvrdoglavošću ili dramama. U suštini – prva polovina meseca vam je kompleksnija i zahtevnija i češće možete biti nezadovoljni odnosom voljene osobe prema vama i smatrati da ona ne pokazuje dovoljno ljubavi, pažnje.

Slobodne Vodolije – privlačiće vas oni koji vas inspirišu, motivišu, oni koji su drugačiji, originalni, posebni. Druga polovina septembra posebno može doneti zanimljive trenutke sa suprotnim polom i uživanje.

Posao

Prva polovina meseca će proći u nekoj čudnoj energiji – nećete baš uvek imati motiv i elan za posao a i izuzetno će vas smarati to što će se neke situacije razvlačiti, otezati. Iako će rezultati biti korektni, vi baš i nećete biti orni da se potrudite više.

Drugi deo septembra kao da vas budi – moguće su nove poslovne ponude, poslovna putovanja ili kontakti sa osobama koje vas motivišu i pokreću. U tom periodu je moguće i okvirno sklapanje dogovora oko novog posla ili projekta koji bi se pokrenuo na jesen.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, a hronični bolesnici bi trebali da budu nešto oprezniji. Generalno – potrebno vam je više odmora i sna, ali i fizičke aktivnosti.

Venerasapapilotnom.com