JARAC

U drugom delu meseca mogu se pokrenuti važna poznanstva, pa i ući u emotivnu priču.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

U drugom delu meseca mogu se pokrenuti važna poznanstva, pa i ući u emotivnu priču.

Ljubav

Ulazak Saturna, planete koja vlada vašim znakom u Ribe, vaše polje komunikacije, aktivnosti – i istovremeno polje koje je u dobrom odnosu sa partnerskim poljem – doneće fokus na komunikaciju sa voljenom osobom i istovremeno vama dati mogućnost da na drugačiji način gledate na odnos i ponašate se u njemu.

Do polovine meseca može biti oscilacija i tenzije – pogotovo kod onih koji žive zajedno, ali zato drugi deo marta donosi jačanje bliskosti.

Takođe, neki parovi se od ovog perioda mogu odlučiti za ozbiljnije korake i praviti važne planove za budućnost odnosa.

Slobodni Jarčevi – bićete aktivniji, boljeg raspoloženja i energije. U drugom delu meseca mogu se pokrenuti važna poznanstva, pa i ući u emotivnu priču koja će od samog početka imati vrlo ozbiljan i stabilan tok.

Dobar vam je period za ljubav.

Posao

Ušli ste u period velikih promena na poslovnom planu. Godine koje su iza vas su vam donele zrelost, mudrost i odgovornost, promišljenost – a sada ćete to sve moći da upotrebite i da stignete do pravih rezultata.

Ovo je period ostvarivanja značajnih novih kontakata, pokretanja dogovora i saradnji, period učenja novih znanja i veština koje ćete moći da primenite u poslu, ali i period laganog poboljšanja u sektoru finansija.

Manji papirološki i administrativni problemi u drugom delu meseca.

Zdravlje

Problemi sa probavom, ali i pojačana osetljivost disajnih puteva. Stariji – pad imuniteta, meteoropatske reakcije.

Venerasapapilotnom.com