JARAC

Provodite što više vremena u prirodi, relaksaciji, blagoj fizičkoj aktivnosti.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Provodite što više vremena u prirodi, relaksaciji, blagoj fizičkoj aktivnosti.

Ljubav

Koliko god da vam je poslovni segment važna životna stavka, tokom septembra biste trebali više da se posvetite očuvanju i razvoju partnerskog sektora. Postoje teme koje ste zapostavili i partnerovo povremeno nezadovoljstvo je potpuno razumljivo.

Vratite se “korak unazad” i pokušajte da sagledate objektivno situaciju – prostora za popravljanje itekako ima, bilo da je u pitanju vaša komunikacija, bilo da je sama suština odnosa – povratak u razumevanje i bliskost. Ključ za stabilnost veze je trenutno u vašim rukama – a vi se potrudite da sve funkcioniše na najbolji način. Ne propuštajte da sa voljenom osobom izađete, otputujete, opustite se.

Slobodni – komunikacija sa osobom koju već neko vreme poznajete (ali je niste doživljavali kao potencijalnog partnera) može krenuti u vrlo interesantnom pravcu.

Posao

Prvi deo meseca će doneti uglavnom redovne poslovne aktivnosti i pored nervoze koja može biti nešto izraženija u odnosu sa saradnicima – možda zbog lošije komunikacije ili češćih problema sa papirologijom.

Iako ćete imati osećaj da po mnogim pitanjima kasnite – ispostaviće se da ćete sve obaviti na pravi način i u pravom trenutku. Situacija se ubrzava od drugog dela meseca, pogotovo od ulaska u treću dekadu – kada postaje očigledno da se od vas očekuje više angažovanja i odgovornosti.

Zdravlje

Hronične tegobe mogu biti nešto izraženije. Takođe, dosta vam je osetljiv respiratorni sistem. Provodite što više vremena u prirodi, relaksaciji, blagoj fizičkoj aktivnosti.

Venerasapapilotnom.com