BLIZANCI

Vaši planovi idu sporije od očekivanog

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Vaši planovi idu sporije od očekivanog

Ljubav

Ako se u poslednje vreme vaš odnos nekako “zaglavio” i imate osećaj da rutina preovladava – pa, vreme je da nešto promenite i pokrenete i voljenu osobu i sebe. Da će za tako nešto biti prilike tokom septembra – hoće, ali te prilike treba iskoristiti.

Komunikacija sa voljenom osobom će biti dosta korektna, ali vi možete biti samo delimično otvoreni – na primer – razgovarati o svemu drugom, samo ne o onome što vas tišti i što biste zaista trebali da podelite sa partnerom. Prema tome, u ovom mesecu – da, provodite više vremena jedno s drugim i to u aktivnostima koje nisu redovne i svakodnevne....ali se spremite i da budete otvoreniji i progovorite i o onim temama koje vam smetaju.

Slobodni – u prvom delu septembra postoji osećaj sputanosti i nemogućnosti da ostvarite svoje ljubavne želje, a i prošlost će vas previše okupirati. Drugi deo meseca je neuporedivo bolji i donosi šanse koje mogu biti zanimljive.

Posao

Oni koji imaju privatne poslove ulagaće dosta energije tokom septembra u reorganizaciju, neke promene, nove dogovore i obnove saradnji – i pored prepreka na koje ćete nailaziti, možemo da kažemo da ćete ipak biti zadovoljni rezultatima.

Ako radite za drugog – trenutno možete imati osećaj da niste dovoljno cenjeni i da ne nailazite na razumevanje u radnoj sredini. Vaši planovi idu sporije od očekivanog i neke konkretnije pomake možete očekivati tek od ulaska u poslednju nedelju septembra.

Zdravlje

Pojačana osetljivost i potreba da više obratite pažnju na stanje organizma. Imunitet može biti slabiji nego inače, a mogu se aktivirati i hronične tegobe.

Venerasapapilotnom.com