BLIZANCI

Zauzeti Blizanci ulaze u tajne afere ovog meseca.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Zauzeti Blizanci ulaze u tajne afere ovog meseca.

Ljubav

Prva polovina meseca donosi nestabilna osećanja i oscilacije u funkcionisanju sa emotivnim partnerom (moguće zbog vaše preokupiranosti poslom i obavezama). Biće tu lepih dana, ali biće i onih u kojima će vaša komunikacija biti loša i u kojima ćete se teško razumeti. Drugi deo marta je povoljniji za one parove koji su stabilni – oboje ste u sličnoj energiji, željni dešavanja, akcije, pokreta, a strasti će se lako buditi.

Neki od vas imaće u tom periodu mogućnost za tajnu avanturu – obzirom na to da ste od marta pod "prismotrom" od strane Saturna sa vrha vašeg neba – ovo bi bilo bolje preskočiti.

Slobodni Blizanci – ovde već imamo šareniš – moguće su ljubavi preko poslovnog segmenta, moguće su tajne ljubavne priče, imate jake komunikacije preko društvenih mreža I mnogo "akcije" i dešavanja sa prijateljima.

Posao

Saturn od 7. marta ulazi u vaše polje koje se vezuje za poslovne pozicije, ambicije, poslovna ostvarenja. Ovo je ozbiljan tranzit i isto ga tako ozbiljno trebate shvatiti. Jer, ovo jeste izuzetno važan poslovni period za vas u kojem je potrebno da pokažete veliku odgovornost i krenete ka svojim ciljevima.

Mart je po vas vrlo dobar jer će vam doneti realizaciju planova i situacija koje ste prilično dugo očekivali I nadali im se. Mnogo toga se tokom ovog meseca namešta u vašu korist. Finansije – vrlo korektno.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet u prvoj polovini meseca. Ostatak perioda je dosta povoljniji – trudite se da budete više fizički aktivni.

Venerasapapilotnom.com