BLIZANCI

Flert, zabava, avantura....čak i poneka prava ljubav.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Flert, zabava, avantura....čak i poneka prava ljubav.

Ljubav

Partner i vi ćete funkcionisati na potpuno drugačije načine tokom februara – zbog čega povremeno hoće dolaziti do razmimoilaženja, nerazumevanja, pa čak i rasprava. Vi, jednostavno – osećate potrebu za više dešavanja, pokreta, akcije, ne želite da vas partner sputava svojom sporošću, neaktivnošću. S druge strane, voljena osoba će vam za više situacija reći da se ponašate neozbiljno, neodgovorno ili suviše ležerno.

Tokom poslednje dekade meseca ulazite u nešto mirniju fazu kada ćete se ipak bolje razumeti i lakše funkcionisati.

Slobodni Blizanci – naglašenost vazdušnog znaka Vodolije kroz koji će prolaziti Sunce, Merkur, Mars i Venera tokom februara – doneće vam veliki dotok energije, društvenost, izlaske, putovanja, kontakte preko društvenih mreža. Flert, zabava, avantura....čak i poneka prava ljubav.

Posao

Tokom januara ste možda imali stabilnu, ali neinspirativnu i statičnu situaciju po pitanju posla. Februar već nije takav – definitivno vas pokreće, ali vam zato sa druge strane donosi dosta tenzije, nemira i izazovnih situacija kroz poslovni segment.

Vaša finansijska situacija se hoće popraviti u drugom delu meseca, a tada su naglašenija i poslovna putovanja, kontakti sa novim saradnicima, kao i mogućnost da realizujete neke od ideja koje imate. Mogućnost značajnijih saradnji sa inostranstvom i stranim firmama.

Zdravlje

Dosta nervoze,prehlade i problemi sa spavanjem. Stariji pripadnici znaka mogu imati tegoba sa krvnim sudovima, venama, zglobovima.

Venerasapapilotnom.com