LAV

Lavovi ulaze u ozbiljne poslovne saradnje.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Lavovi ulaze u ozbiljne poslovne saradnje.

Ljubav

Saturn se sklanja iz vašeg partnerskog polja u prvoj nedelji marta. Veliko preispitivanje emotivnih relacija je završeno – vi ste već od samog početka meseca u drugačijoj energiji, što će dodatno biti aktivirano ulaskom Sunca koje vlada vašim znakom u Ovna 20. marta.

Lavovske emotivne relacije hoće imati manje "bagove" tokom marta, ali suštinski – vas dvoje kao par ste dobro. Biće prilika i za lepa, podsticajna i zanimljiva dešavanja koja će samo poboljšati vaš odnos.

Slobodni Lavovi – emotivne prilike čekaju na vas. Neke će ići kroz putovanja, druženja, izlaske, neke će se vrteti oko vašeg poslovnog segmenta, a biće i onih koje se aktiviraju preko društvenih mreža.

Prošlost ostaje iza vas, vi nastavljate dalje – ulazite u višemesečni vrlo povoljan ljubavni period. Vreme da pokrenete važne emotivne priče.

Posao

Neke važne lekcije o odgovornosti su naučene, sada je vreme za lekcije o finansijama I vrednostima. Baš po ovom pitanju – vaše finansije neće biti ni malo loše tokom marta.

Jedino nešto više pažnje obratite na troškove – pošto je moguće da se malo raspustite I potrošite više od planiranog (pogotovo u prvom delu marta). Generalno gledano – ovo je poslovno povoljan period za vas. U dobroj ste energiji, uglavnom ćete imati zadovoljavajuću komunikaciju sa saradnicima a mogu vam se otvoriti i novi poslovi.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet u prvoj polovini meseca. Kod starijih su i na dalje moguće aktivacije hroničnih tegoba, u prvoj polovini marta.

Venerasapapilotnom.com