LAV

Od ulaska u drugu polovinu septembra, vreme je da emotivno buđenje započne

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Od ulaska u drugu polovinu septembra, vreme je da emotivno buđenje započne

Ljubav

Prvu polovinu meseca je možda bolje provesti u aktivnostima koje vam prijaju, otputovati, družiti se – ali se na prvom mestu posvetiti sebi. Možda završiti neku obuku ili kurs, fizički se aktivirati više, posvetiti se sređivanju i duha i tela.

Ovaj period ne pogoduje novim ljubavnim pričama i počecima, baš iz razloga što možda niste sigurni šta i koga želite i da li ste uopšte spremni za ljubav. Od ulaska u drugu polovinu septembra, vreme je da emotivno buđenje započne – sve vam je otvoreno za nove kontakte i osobe koje će vam prijati.

Što se tiče zauzetih – prisutna je doza napetosti. Ovaj period bismo mogli da nazovemo emotivno napornim, bez obzira da li je vaša priča stabilna ili baš i ne. Tokom prolaska kroz septembar vama će sve više biti jasno da li ste spremni da uložite trud i energiju u odnos....ili ćete pustiti da sve ide kako ide....pa dokle stigne.

Posao

Finansijska situacija će se donekle stabilizovati, najpre kroz drugi deo septembra. Iako ćete vi i na dalje biti u pomalo trošadžijskom raspoloženju, umećete da “skinete sa dnevnog reda” prvo one stavke koje su neophodne i da ne ostanete dužni nikome.

Što se poslovnog dela tiče – neke konkretnije pomake i brža dešavanja možete da očekujete od ulaska u treću dekadu septembra. Do tada – uglavnom standardne obaveze, pomalo usporeno, razvučeno i ne baš podsticajno po vas.

Zdravlje

U septembar ulazite dosta istrošeni, mentalno i fizički u ne sjajnom stanju. Kako mesec bude odmicao, osećaćete se bolje.

Venerasapapilotnom.com