LAV

Slobodni Lavovi – više nego izražen društveni život ćete imati tokom februara.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodni Lavovi – više nego izražen društveni život ćete imati tokom februara.

Ljubav

Vaš partnerski sektor će biti jako aktiviran tokom celog februara tranzitom Sunca, Merkura, Marsa i Venere, a tu krajem prve dekade imamo i mlad Mesec. Što bi se reklo – za Lavove je krenulo istinsko vreme promena u partnerskim odnosima.

Kog će tipa biti promene, zavisiće od svakog odnosa ponaosob a ono što generalno možemo reći jeste da je ovo mesec kada biste trebali da radite na komunikaciji, da se trudite da u vašem odnosu bude više živosti, aktivnosti, dešavanja. Što više zajedničkih akcija jednako je više radosti. Neka ljubomora, uslovljavanja, egoizam i pritisci budu što dalje od vas.

Slobodni Lavovi – više nego izražen društveni život ćete imati tokom februara. Biće tu onih koji vam nude samo zabavu, dobar provod i avanturu, biće i onih koji bi po svaku cenu da vas osvoje. Vi birajte šta vam srcu milo.

Posao

Ceo mesec je dosta izazovan po pitanjima posla. S tim što će se tokom prve dekade sve uglavnom vrteti oko obaveza koje će vam oduzimati dosta vremena a istovremeno neće baš biti posebno inspirativne po vas.

Već od ulaska u drugu dekadu februara pa do kraja meseca – imaćemo jedan intenzivan poslovni rolerkoster. Biće tu nekih izuzetno dobrih situacija – nov posao, ugovor, saradnje, poslovni projekti, ali biće i onih u kojima će vas saradnici pritiskati,uslovljavati (neki od vas čak mogu napraviti i presek po pitanju posla).

Poslednja dekada februara donosi problematične odnose sa nadređenima.

Zdravlje

Slabiji imunitet tokom ovog meseca. Takođe, stariji pripadnici znaka mogu imati izraženije probleme sa pritiskom, cirkulacijom, krvnim sudovima. Nešto je naglašeniji stres i osetljivost na promene vremena.

Venerasapapilotnom.com