DEVICA

Nove ljubavi se pojavljuju u vaš život. Postoji potencijal za ozbiljne emotivne priče, ali i za poslovne saradnje.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Nove ljubavi se pojavljuju u vaš život. Postoji potencijal za ozbiljne emotivne priče, ali i za poslovne saradnje.

Ljubav

Ulazak Saturna u polje partnerstava i braka je ozbiljan tranzit koji "traži" posvećenost i odgovornost prema voljenoj osobi i emotivnoj relaciji u kojoj ste, ali istovremeno i testira snage i slabosti vašeg odnosa. Jake priče napreduju, slabe ostaju iza vas.

Prva polovina marta nije savršena – postoji dosta zbunjujuće komunikacije, manjak zajedničkog vremena, a mogu se javiti i sumnje u vernost partnera. Ukoliko želite da jednostavnije prođete kroz ovaj period – pokušajte da što manje stvari ostavljate nedorečenim I trudite se da vaša komunikacija bude jasna i otvorena.

Slobodne Device – duži, ozbiljan period je pred vama u kojem će se oformiti isto tako ozbiljne ljubavi koje imaju smisao I budućnost. Od druge polovine marta imamo početak pravih emotivnih akcija za vas. Stižu nove ljubavi u vaš život.

Posao

Saturn vam je doneo teške, ali vredne lekcije koje se vezuju za odgovornost, odnos sa kolegama i aktivnost u poslovnoj svakodnevici. Mnogi od vas su uspeli da u prethodnim godinama naprave velike poslovne zaokrete i "udare" dobre poslovne temelje – sada je vreme da žanjete ono što ste posejale.

Ne žurite nigde, ne donosite impulsivne odluke I nagle poteze – pogotovo u prvoj polovini meseca. Pustite neka se poslovne situacije same nameštaju u vašu korist. Mogućnost jakih saradnji sa inostranstvom.

Zdravlje

Postojaće tokom marta i energetski, ali i padovi imuniteta. Potrudite se da u svakom danu pronađete malo odmora i relaksacije za sebe. Stariji – odradite redovne kontrole.

Venerasapapilotnom.com