DEVICA

Novo poznanstvo u koje ćete polako zakoračiti i strpljivo ga razvijati – može biti “ono pravo” za vas.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Novo poznanstvo u koje ćete polako zakoračiti i strpljivo ga razvijati – može biti “ono pravo” za vas. Novo poznanstvo u koje ćete polako zakoračiti i strpljivo ga razvijati – može biti “ono pravo” za vas.

Ljubav

Određeno nezadovoljstvo i nemir su prisutni u vašim emotivnim relacijama. Sada je samo bitno da li su taj nemir i nezadovoljstvo izazvani nekim svakodnevnim temama ili komunikacijskim nesporazumima – jer ako jesu – biće moguće rešavati ih, doduše uz nešto više obostranog truda.

No, ako su nemir i nezadovoljstvo prisutni zbog trećih osoba (bilo sa partnerove ili sa vaše strane) ili zbog toga što sumnje preovladavaju a emocije su nestale ili su potisnute u neki deseti plan – e, onda vam ovaj mesec može doneti pojačane glavobolje. U svakom slučaju – otvoreni razgovori sada mogu lečiti odnos, prećutkivanje, guranje situacija pod tepih ili međusobno prebacivanje odgovornosti – jako teško.

Slobodni – još uvek postoji šansa da se osobe iz prošlosti vrate u vaš život, ali isto tako – novo poznanstvo u koje ćete polako zakoračiti i strpljivo ga razvijati – može biti “ono pravo” za vas.

Posao

Počeli ste intenzivnije da se bavite svojim finansijama i da ih sređujete – pa ćete prave rezultate po tom pitanju videti od drugog dela meseca, kada situacija znatnije kreće na bolje.

Što se posla tiče – imate šansu da realizujete ideje i pokrenete planove – doduše nešto sporije nego što mislite i sa nešto više truda i angažovanosti. Iako će vam povremeno delovati kao da tapkate u mestu, suština je da idete pravim tempom napred. Veće i brže promene dolaze vam tokom poslednje dekade septembra.

Zdravlje

Prvi deo septembra može se pokazati kao mentalno i fizički zahtevan za vas. Zdravlje vam nije ugroženo, ali je potrebno više se posvetiti sebi.

Venerasapapilotnom.com