DEVICA

Prva dekada februara je stabilna i mirna u emotivnim relacijama.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Prva dekada februara je stabilna i mirna u emotivnim relacijama.

Ljubav

Prva dekada februara je stabilna i mirna u emotivnim relacijama. Šta više – neki od vas mogu u ovom periodu kovati i planove za budućnost, ali ostvariti i intenzivniju bliskost i poverenje u odnosu.

Od kraja prve dekade februara ulazite u fazu kada mnogo više vremena morate posvetiti drugim sektorima – poslovnom, porodičnom – i kada će za partnera i vas biti manje vremena (a i živaca) nego do tada. Vi ćete biti dosta nervozni i nestrpljivi i možete smatrati da voljena osoba ne prati vaš tempo ili da ne reaguje na način na koji vi očekujete – pa su itekako moguće povremene varnice i tenzija.

Ne pritiskajte partnera i ne namećite mu ono što vi želite. Dvoje vas je u vezi. Slobodne Device – period je dobar za društvenost, druženja, iskorak iz ustaljene svakodnevice, flert, avanturu pa čak i tajnu priču.

Posao

Pred Devicama je veliki broj obaveza i poslovnih aktivnosti, jedan dinamičan i prilično kompleksan mesec u kojem je potrebno da pokažu i odgovornost i posvećenost poslu, ali i kreativnost i dobra idejna rešenja.

Kod nekih od vas moguća je reorganizacija ili veća tumbanja u organizaciji posla – promene vam neće prijati, ali ćete umeti da im se prilagodite i usvojite nove načine funkcionisanja.

Poslovna svakodnevica, kao i odnos sa kolegama i saradnicima umeće prilično često da nosi izazove.

Zdravlje

Korigujte svoje navike da biste se osećali bolje. Potrebne su vam pravilne navike i po pitanju ishrane, odmora, fizičke aktivnosti. Moguć je pojačan nivo stresa, starijima tegobe sa pritiskom.

Venerasapapilotnom.com