RIBE

Tokom prve dekade meseca baš i ne cvetaju ruže u vašim emotivnim relacijama.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Tokom prve dekade meseca baš i ne cvetaju ruže u vašim emotivnim relacijama.

Ljubav

Tokom prve dekade meseca baš i ne cvetaju ruže u vašim emotivnim relacijama. Malo je vremena, malo je zajedničkih trenutaka i partner je sa pravom nezadovoljan i smatra da vas dobija "na kašičicu". Ovo se sve može popraviti od ulaska u drugu dekadu oktobra pa sve do pred kraj meseca – pogotovo što je to period kada ćete voljena osoba i vi češće biti u pokretu, aktivni – a i vaša komunikacija će krenuti uzlaznom linijom.

Sam kraj oktobra može ponovo "zatalasati" vaš odnos – ali samo ako izaberete da oboje budete isključivi i nespremni za kompromis po nekim pitanjima koja su vam oboma bitna. Slobodne Ribe – u prvih desetak dana meseca izbegavajte da se zalećete u emotivne priče (bilo nove, bilo stare), brzo vam dolazi neuporedivo povoljniji period koji startuje već od ulaska u drugu dekadu.

Posao

Okupiranost poslom i obavezama koje kao da nemaju kraja trajaće tokom prve dekade meseca. Iako ćete sve uspešno privesti kraju, ovo vas može i mentalno i fizički iscrpeti. Ubiranje plodova i jednostavnije funkcionisanje kreće od ulaska u drugu dekadu oktobra i do kraja meseca ste u poslovnom usponu.

Dobri dogovori, novi planovi koje možete prilično brzo realizovati. U izuzetno ste jakom poslovnom periodu i bićete zadovoljni rezultatima. Finansije kreću uzlaznom linijom i to znatnije.

Zdravlje

Prva polovina meseca vam donosi značajniji odliv energije i trošenje, pa je zdravstveni sistem oslabljen. Drugi deo oktobra je povoljan po vas.

Venerasapapilotnom.com