RIBE

Ribe preuzimaju ozbiljne korake kad je reč o emotivnim odnosima.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Ribe preuzimaju ozbiljne korake kad je reč o emotivnim odnosima.

Ljubav

Saturn ulazi u vaš znak 7. marta – vreme je da po mnogim životnim pitanjima i stavkama odrastate, postanete zreliji, odgovorniji, odlučniji.

Naravno da se ovo vezuje i za emotivni život pa su zauzete Ribe ušle u vreme preispitivanja onoga što one žele u emotivnim relacijama – tako da su uskoro mogući ozbiljniji koraci, ali isto tako i neki prelomni momenti u vezama i brakovima koji su nestabilni.

Jedan od njih je već prva polovina marta meseca – kada neke teme koje su zatrpavane mogu izaći na dnevni red. Trudite se da komunikacija sa partnerom bude otvorena, prikrivanja i tajne sada samo mogu doneti problem. Drugi deo marta je stabilniji i mirniji, sa više bliskosti i uživanja.

Slobodne Ribe – Saturn će vam doneti ozbiljne ljubavne priče i odnose koji mogu potrajati i postati važni za vas. Jedan od dobrih perioda za nove ljubavi jeste baš ta druga polovina marta meseca kada možete pronaći ono što davno u ljubavi

Posao

Povoljan poslovni mesec je pred vama. Vaše finansije se hoće popraviti tokom ovog perioda – jeste da ćete i dalje imati dosta neplaniranih troškova, posebno onih koji se vezuju za porodicu, dom, ukućane – ali krajnjim saldom ćete biti zadovoljni.

Od ulaska Saturna u vaš znak vi se polako pripremate da preuzmete više odgovornosti i obaveza na sebe, da krenete ozbiljnijim poslovnim trasama. Ovaj vam mesec donosi nove poslovne kontakte i mogućnost jakih saradnji koje mogu potrajati u vremenu.

Zdravlje

Odgovornost prema sebi, svom mentalnom i fizičkom zdravlju treba da bude na prvom mestu. Pokrenite se fizički, otklonite loše navike, napravite promene koje će vam prijati.

Venerasapapilotnom.com