RAK

U ovom će mesecu biti mnogo šansi da se emotivno uzdižete i uživate.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

U ovom će mesecu biti mnogo šansi da se emotivno uzdižete i uživate.

Ljubav

Ulazak Saturna u znak Riba vama apsolutno odgovara. Saturn je planeta koja vlada vašim partnerstvima, a znak Riba je vama srodan, vaša vodena sestra koja nosi isti tip emocija kao što je i vaš.

S druge strane – Mars koji se nalazi vama iza leđa kvariće emocije donoseći uzburkane misli, nesigurnost i strahove posebno u prvoj polovini meseca. Strahovi postoje da bi se pobeđivali – bitno je da emocije jačaju i idu ka stabilnosti.

Oni odnosi koji su suštinski jaki, samo će dodatno ojačati i napredovati. Slobodni Rakovi – ako ćemo tražiti savršen momenat i priliku za ulazak u ljubavnu priču – onda je to poslednja nedelja marta.

A šta ako ljubav dođe ranije ? Pa ništa, prigrlite je jer došla vam je onda kada je to vašoj duši potrebno. U ovom će mesecu biti mnogo šansi da se emotivno uzdižete i uživate.

Posao

Mart je povoljan poslovni period za vas, što ne znači da u njemu neće biti skoro pa svakodnevnog stresa i velikog pritiska obaveza. Promene su sada moguće i više nego poželjne – jer, vreme za akciju i ostvarivanje vaših planova jeste došlo.

Aktuelna su napredovanja, nove poslovne saradnje, promene radnog mesta. Mnogi će se Rakovi aktivirati u saradnjama ili projektima vezanim za inostranstvo, strance ili državne i javne institucije. Po pitanju finansija – sledi vam poboljšanje, posebno od drugog dela marta.

Zdravlje

I tokom ovog meseca će biti prisutna osetljivost – pogotovo sinusa i respiratornih organa. Moguće su I češće glavobolje. Stariji neka provere očni pritisak, a moguća je I korekcija dioptrije.

Venerasapapilotnom.com