RAK

Slobodni Rakovi – možemo da pričamo o dobrom provodu i zabavi, možemo da pričamo o društvenosti i aktivnostima, možemo da pričamo i o avanturi, flertu.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Slobodni Rakovi – možemo da pričamo o dobrom provodu i zabavi, možemo da pričamo o društvenosti i aktivnostima, možemo da pričamo i o avanturi, flertu.

Ljubav

Prva dekada februara donosi dosta redovno stanje u vašim emotivnim relacijama. Manjih oscilacija ima, bude po koji nervozni momenat ili dešavanje – ali suštinski, sve je nekako ipak na svom mestu.

Od mladog Meseca u znaku Vodolije, koje predstavlja vaše polje kriza, promena – taj mir će ipak nekako otići u drugi plan. Partner i vi ćete imati različite faze – ili one u kojima se sve odvija suviše brzo, a vas dvoje zajedničkim snagama pokušavate da sve uklopite i postignete – ili one u kojima vas obostrane pojačane obaveze odvlače na različite strane i teško vam je da pronađete kvalitetno vreme za vas dvoje.

Slobodni Rakovi – možemo da pričamo o dobrom provodu i zabavi, možemo da pričamo o društvenosti i aktivnostima, možemo da pričamo i o avanturi, flertu. O stabilnim ljubavnim počecima – pa, teško.

Posao

Poslovni sektor će zahtevati vašu punu pažnju tokom celog februara. Do kraja prve dekade meseca imaćete neke zanimljive poslovne predloge, pa čak možda i konkretan dogovor ili dobijanje projekta koji je finansijski isplativ.

No, ostatak februara će ipak doneti dosta komplikacija po pitanju obaveza, komunikacije sa saradnicima, papirologije. Stvari će se dešavati brzo, promene na dnevnoj bazi će biti aktuelne. Moguća su poslovna putovanja i benefiti onima koji sarađuju sa inostranstvom.

Zdravlje

Ne idite preko svojih snaga i ne iscrpljujte organizam. Potrebne su vam bolje navike po pitanju ishrane, spavanja, relaksacije, ali i više fizičke aktivnosti.

Venerasapapilotnom.com