BIK

Dajte sebi vremena da istinski shvatite šta je ono što želite

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Dajte sebi vremena da istinski shvatite šta je ono što želite

Ljubav

Vaša vladarka u znaku Lava nije u “udobnoj” poziciji, što pokazuje da ste vi u periodu života kada se ne osećate najbolje u okolnostima koje su oko vas, da se ne pronalazite i ne snalazite najbolje u njima i da imate neodređen osećaj da ništa ni unutar ni oko vas nije na svom mestu.

Partnerska planeta je u znaku koji vas “ne vidi” pa je izvesno da voljena osoba nije svesna (ili jeste, ali samo neznatnim delom) onoga što se dešava u vama ili pak ne pronalazi način da vam adekvatno pomogne i “podigne” vas. No, onaj sektor koji govori o komunikaciji je otvoren između vas dvoje, pa je to “trasa” koje biste trebali da se držite – da kroz razgovore pronađete bliskost i pokrenete zajedništvo koje postoji, samo je u ovom trenutku potisnuto.

Slobodni – nema mesta za žurbu ni u novim pričama ni u potencijalnom vraćanju na staro. Dajte sebi vremena da istinski shvatite šta je ono što želite (ili ne želite uopšte).

Posao

Manjak motiva i fokusiranosti na posao pratiće vas ako ne tokom celog meseca, a ono makar do kraja druge dekade septembra. Ovaj gubitak elana se neće odraziti na vaše izvršavanje redovnih obaveza – vi ćete se truditi da tu budete korektni, ali za one koji istinski poznaju vaš način rada biće evidentno da ne radite srcem.

Sa autoritetima niste na ratnoj nozi već pre u varijanti hladne učtivosti, što je samo pokazatelj da niste zadovoljni ni tretmanom na poslu niti finansijama koje dobijate.

Zdravlje

Moguće su alergije, povremeno problemi sa stomakom i žlezdama. Hronični bolesnici neka se češće kontrolišu i više vode računa o sebi.

Venerasapapilotnom.com