BIK

Bikovi će ovog meseca imati problem sa finansijama.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Bikovi će ovog meseca imati problem sa finansijama.

Ljubav

Otprilike do polovine meseca, neke od vas – bilo da ste solo ili u paru – može privlačiti zabranjeno voće, tajne strasti, ljubavne afere. Slobodnima se ipak preporučuje da sačekaju drugi deo marta I ulazak Venere u njihov znak – od tada već možemo da pričamo o stabilnijim ljubavnim prilikama I odnosima koji mogu potrajati.

To je za vas istovremeno I period aktivnijeg druženja, izlazaka I uživanja u zanimljivim dešavanjima. Zauzeti Bikovi mogu u prvom delu meseca osećati određeno nezadovoljstvo, neki vid težine I opterećenja – partnerova podrška će dobro doći da se ovo prevaziđe.

Drugi deo marta je stabilniji, vi se osećate rasterećenije I pred vama se otvara aktivniji period koji će prijati I voljenoj osobi I vama. Nekima od vas sledi vrlo prijatno iznenađenje od strane partnera na samom kraju meseca.

Posao

Nakon dve I po godine Saturn će izaći iz kvadratnog aspekta prema vašem znaku i napustiti vaše polje karijere, posla, pozicije, nadređenih. Njegov ulazak u znak Riba već će tokom marta otvoriti pojedinim Bikovima mogućnost da realizuju svoje planove, da počnu da razmišljaju o promeni radnog mesta ili da se pokrenu ka privatnom poslu.

Po pitanju finansija očekujte šarenu situaciju, povećane troškove i zabrinutost – sve u prvoj polovini marta. Od drugog dela meseca sledi vam poboljšanje.

Zdravlje

Zdravstvena situacija polako ide ka stabilizaciji. Vodite računa o ishrani, više se krećite i od drugog dela marta se trudite da budete što više u prirodi I fizički aktivni.

Venerasapapilotnom.com