VAGA

I stare i nove ljubavne prilike se pružaju. Od vas zavisi.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

I stare i nove ljubavne prilike se pružaju. Od vas zavisi.

Ljubav

Mars u vašem znaku je dobar za preuzimanje inicijative u partnerskim odnosima – ali ne u smislu da budete inicijator za rasprave i za “mini ratove” sa voljenom osobom, već da pokušate da vaš odnos izvedete iz faze zastoja koja je već neko vreme prisutna. Ovo će biti lakše za izvesti u drugom delu meseca, jer do tada i vi možete biti u vrlo čudnom raspoloženju – čas biti zadovoljni, čas preispitivati vezu i emocije prema partneru.

U svakom slučaju, onda kada vam se sve “slegne” – bićete spremni za dejstvo. Doduše, neki od vas mogu poželeti da prekinu odnos u kojem su jer se u njima sve “potrošilo” što se osećanja tiče ili preko nekih situacija više ne želite da prelazite ćuteći.

Slobodne Vage – i stare i nove ljubavne prilike se pružaju. Od vas zavisi da li ćete nekoga “prepoznati” kao osobu vrednu truda.

Posao

Od drugog dela meseca finansije će ući u nešto stabilniju fazu – što najpre znači da će se prilivi pojačati, ali i da ćete pametnije raspolagati novcem koji imate i da ćete većinu novčanih obaveza uspeti da regulišete.

Taj drugi deo septembra će vam doneti i više energije i elana za posao kao i lakše funkcionisanje na dnevnoj bazi. Tokom prvog dela meseca niste fokusirani na posao i nemojte u ovom periodu donositi bitnije odluke. Trudite se da ne budete impulsivni u odnosima sa saradnicima.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca zdravlje je osetljivije, ali polako se vraćate u svoju energiju prelaskom u drugi deo septembra, naročito od ulaska u jesen.

Venerasapapilotnom.com