VAGA

Potrebno je da komunikacija sa voljenom osobom bude što kvalitetnija, jer je ovo stavka koja će vas dizati, ali istovremeno i stavka na kojoj se možete saplitati.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Potrebno je da komunikacija sa voljenom osobom bude što kvalitetnija, jer je ovo stavka koja će vas dizati, ali istovremeno i stavka na kojoj se možete saplitati.

Ljubav

Dokle god je vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Jarca – što znači tokom prve polovine februara – vi lično ćete imati osećaj usporenosti i pritajenog nezadovoljstva koji ne mora striktno da se vezuje za odnos sa partnerom, već može "kačiti" i porodični, čak i poslovni sektor.

Prelazak Venere u Vodoliju, znak koji vam je srodan po energiji i kvalitetu – ukazuje na bolje raspoloženje i više prilika za opuštenost i radost.

Generalno gledano – potrebno je da komunikacija sa voljenom osobom bude što kvalitetnija, jer je ovo stavka koja će vas dizati, ali istovremeno i stavka na kojoj se možete saplitati.

Slobodne Vage – od mladog Meseca u znaku Vodolije koji predstavlja vaše polje zabave, uživanja i ljubavi – vi ulazite u fazu sa mnogobrojnim prilikama za druženje, flert, ljubavisanje. Uživajte, ali vodite računa kome poklanjate srce.

Posao

Dobar, ali naporan poslovni mesec – pogotovo će se sam početak, kao i poslednja dekada februara pokazati kao dosta zahtevni, sa potrebom da vaša odgovornost bude pojačana na maksimum.

Ono što je na vašoj strani je dobra komunikativnost, kao i sposobnost da kreativno rešavate "u hodu" svaku potencijalnu problematiku koja se pojavi. Moguća su dodatna poslovna angažovanja preko kojih hoćete zaraditi – što će vam itekako značiti, jer su u februaru izdaci i troškovi prilično pojačani.

Zdravlje

Teško menjate neke navike, a svesni ste da je to neophodno. Stariji pripadnici znaka – hronične tegobe vas mogu mučiti, pogotovo tokom treće dekade februara.

Venerasapapilotnom.com