VAGA

U prvom delu meseca moguće je i mentalno i fizičko iscrpljivanje.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

U prvom delu meseca moguće je i mentalno i fizičko iscrpljivanje.

Ljubav

Iz krajnosti u krajnost – ljubavni život i odnos sa partnerom će biti prilično raznolik kod zauzetih. Nestabilne veze će doći do svojih krajnjih granica i postojaće dva okidača za dešavanja – prvi sa punim Mesecom u vašem znaku i drugi – sa pomračenjem Sunca u partnerskom polju.

Stabilni odnosi će imati par iskušenja, ali će ovo uspešno prevazići i nastaviti dalje, obogaćeni za jedno novo iskustvo. Pojedini parovi se baš tokom ovog meseca mogu odlučiti za značajne korake, ozvaničenje odnosa ili početak zajedničkog života. Što se tiče slobodnih – itekako postoji šansa za ulazak u novu ljubavnu priču sa osobom koja će vas "zabljesnuti" i izbrisati senke prošlosti. Slobodne Vage u drugom delu meseca ulaze u izuzetno pozitivnu fazu koja će vam doneti mnogo uzbuđenja, dobrih momenata i flertovanja.

Posao

Prva polovina aprila vam je nešto zahtevnija – izraženiji je pritisak na vas, a moguće su i promene koje vam neće odgovarati. Baš sredinom meseca možete biti posebno opterećeni i postojaće nerazumevanje između kolega i saradnika i vas.

Drugi deo aprila je jednostavniji – vi ste u svojoj energiji, nastupate sa dosta samopouzdanja u dogovorima i poslovna putovanja koja tada obavite biće dosta uspešna. Finansije se u ovom periodu popravljaju i lakše ćete izlaziti na kraj sa troškovima i dugovanjima.

Zdravlje

Grlo i respiratorni organi će biti osetljivi tokom celog aprila. U prvom delu meseca moguće je i mentalno i fizičko iscrpljivanje.

Venerasapapilotnom.com