Gledanje u gole grudi muškarcima produžava život, tvrde naučnici

Na kraju istraživanja naučnici su zaključili da gledanje ženskpg poprsja na dnevnoj bazi snižava krvni pritisak kod muškaraca i smanjuje mogućnost oboljevanja bolesti srca.

Iz muškog ugla | 24sata.hr |
Podeli
Foto: Tavarius/Shutterstock
Foto: Tavarius/Shutterstock

Samo deset minuta gledanja u grudi obdarene žene jednako je delotvorno kao 30 minuta aerobika, tvrdi gerontologinja dr. Karen Veaterbi.
Istraživanje gledanja ženskih grudi sprovedeno je na 200 ispitanika u tri nemačke bolnice. Trajalo je pet godina. Polovina ispitanika gledala je grudi, a druga polovina od toga se suzdržavala. Na kraju istraživanja naučnici su zaključili da gledanje ženskih poprsja na dnevnoj bazi snižava krvni pritisak kod muškaraca i smanjuje mogućnost obolevanja od bolesti srca.

Naučnici veruju da seksualna želja pojačava cirkulaciju krvi, koja dovodi do opšteg poboljšanja zdravstvenog stanja.

"Seksualno uzbuđenje nagoni srce da pumpa brže i poboljšava cirkulaciju. Verujemo da, ako to radi stalno, prosečan muškarac može da živi i četiri-pet godina duže", kaže dr. Karen.

Još je pet načina koji muškarcima mogu da produže život, napominju stručnjaci - to su: da imaju što više seksa, ožene se, da imaju decu, budu odgovorni i da se malo udebljaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu