Lepota žene

Viktorijin anđeo otkrila recept za smuti: U ovome je tajna njene blistave kože

Adrijana Lima započinje jutro smutijem od avokada koji joj daje energiju, dok Behati Prinslu se "kune" u probiotski napitak na bazi jogurta. A šta svakog dana pije Kendis Svonpul, otkrivamo u nastavku…

Utorak, 13.03.2018.

13:31

Izvor: B92

Viktorijin anđeo otkrila recept za smuti: U ovome je tajna njene blistave kože
Foto: Getty

Podeli:

Jasno je da manekenke imaju posebnu ishranu, koja se sastoji od niza proverenih recepata sa visokim sadržajem hranljivih materija.

Smuti je jedan od omiljenih napitaka, koji je popularan poslednjih nekoliko godina, a možemo da kažemo da najveće lepotice obožavaju da ga piju.

Pored Adrijane Lime, Behati Prinslu i njihova koleginica Kendis Svanepul ima svoj omiljeni recept za smuti koji je, kako kaže, daje njenom tenu zdrav sjaj i blistavost.

"Moj doručak varira zavisno od mog raspoloženja. Obično napravim smuti napitak za lepotu. On se sastoji od kokosovg i lanenog ulja, banana, proteina, nekog voća s antioksidansima poput borovnica ili jagoda i neki maslac od orašastih plodova”, kaže ova lepotica.

Antioksidatni su se pokazali kao moćno sredstvo u borbi sa upalama kože i prvim znacima starenja.

"Ovaj smuti otkrila sam pomoću pretrage na internetu. Volim da posećujem blogove o lepoti. Uvek sam volela zdravu ishranu, i s obzirom da sam radila godinama na njoj, shvatila sam šta najviše prija mom telu i daje mi energiju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare