Neverovatna transformacija: Šeron Ozborn kao plavuša, izgleda bar 10 godina mlađe

Supruga legendarnog pevača Ozija Ozborna, koji se poslednjih godinu dana leči od Parkinsonove bolesti, Šeron Ozborn, odlučila je da promeni prepoznatljivu crvenu boju kose.

Kosa i koža | Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Gregg DeGuire / Stringer
Foto: Getty/Gregg DeGuire / Stringer

Ovu promenu obelodanio je njen frizer. Šeron Ozborn (67) skoro dve decenije je crvenokosa, ali sada se odlučila za drastičnu promenu.

Odlučila je da se prefarba u prirodno belu boju kako bi se uklopila sa sedim vlasima. To ne bi bilo čudno da se Šeron na tu promenu nije premišljala dugih 18 godina.

"Još jedan sjajan dan u mojoj karijeri. Šeron je 100 odsto seda i farbala je kosu jednom nedeljno u jarkocrveno 18 godina. Objasnila mi je da je htela ovu transformaciju odavno, ali svaki put kad to pokuša završi katastrofom. Šeron je bila jako umorna da se farba jednom nedeljno. To joj je bilo obavezno jer je skoro svaki dan na televiziji. Nisam joj obećao ništa, ali sam joj rekao da ću se potruditi, trebalo mi je ukupno osam sati od početka do kraja da je odvedem do platinaste plavuše, tako da ne mora biti posvećena farbanju kose svakih nedelju dana. Odlično sam provodio slobodan dan s ovom prekrasnom, poniznom i slatkom dušom", napisao je Džek Martin u opisu fotografije.

Korisnici Instagrama su saglasni da joj ova boja bolje stoji, te je podmlađuje.

Šta vi mislite? Da li joj ova boja lepše stoji?

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 9 sledeca idi na stranu