Naši frizeri među najboljima na svetu

"Osvojili smo drugo mesto i neki od ovih elemenata će obeležiti modu u narednom periodu.".

Kosa i koža |
Podeli
Foto: Prt scr Prva
Foto: Prt scr Prva

U poslednjih godinu dana frizerski saloni su zatvarani, pa otvarani, skraćivano im je radno vreme, ograničavan broj ljudi u salonu. To ih je finansijski poljuljalo, ali motivisanost i inspiraciju za rad nisu izgubili. Zato su naši frizeri među najboljima u svetu.

Naši najbolji frizeri dolaze iz Kosovske Mitrovice i Pirota - Nemanja Živković i Luka Mitrović, koji su osvojili srebrne medelja na Evropskom prvenstvu za frizere 2021:

"Osvojili smo drugo mesto i neki od ovih elemenata će obeležiti modu u narednom periodu", rekao je Nemanja. Takmičenje je održano onlajn:

"Preko 450 takmičara je učestvovalo i svoje radove su slikali i slali Federaciji, koja je ocenjivala radove." Učestvovanje na ovom takmičenju nije jeftino.

"Mi smo sve plaćali, sami se finansirali. Lutke su skupe, kao i odela", naglasio je Luka.

Predsednik Saveza frizera Bane Babić je rekao da Srbija može da bude domaćin Svetskog prvenstva u šišanju: "Šanse su velike, kandidatura Srbije je prošla. Imam uveravanja da će nam državni vrh pomoći oko ovog, jer do sada se nisu održavala ovakva takmičenja u malim zemljama kao što je Srbija", kaže Babić.

Prilog pogledajte u video-materijalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 9 sledeca idi na stranu