Lepota žene

Dženifer Aniston lansira svoju kozmetičku liniju

Glumica će imati veliku konkurenciju, jer samo ove godine kozmetičke linije trebalo bi da lansiraju i Hajli Biber i Arijana Grande, dok će Kim Kardašijan predstaviti liniju proizvoda za telo.

Ponedeljak, 06.09.2021.

10:18

Izvor: 24sata.hr, Super žena

Dženifer Aniston lansira svoju kozmetičku liniju
Fotografija: Profimedia

Podeli:

Popularna glumica, Dženifer Aniston (52) odlučila je da se oproba i u preduzetničkim vodama i da lansira svoj kozmetički brend, a o svemu je obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Dok je čekala da se vrati svetu glume zbog pandemije koronavirusa, radila je na nečemu novom.

"Nešto novo dolazi", napisala je ispod objave na Instagramu koja je odmah pokrenula lavinu komentara, a njeni pratioci odmah su počeli da nagađaju o čemu se tačno radi.

Iako nije otkrila o kakvim i kojim tačno proizvodima se radi, otkrila je ime brenda - 'LolaVie'. Glumica je i 2010. godine lansirala parfem nazvan upravo 'LolaVie', ali se ipak na kraju predomislila te promenila naziv u "Jennifer Aniston" i to iz razloga što su postojali konflikti sa sličnim brendom. Podsetimo, kozmetička industrija za Aniston nije nepoznato područje jer je godinama zaštitno lice brenda Aveedo, ali i mnogih drugih beauty kompanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare