Lepota žene

Izbegava da "ide pod nož", a izgleda kao da joj je 20: Nećete verovati koliko godina zapravo ima

Mali je broj ljudi koji nemaju nameru da "idu pod nož", već da prirodnim i zdravim načinom života održavaju svoj izgled.

Ponedeljak, 12.12.2022.

08:40

Izvor: Veèernji.hr, Super žena

Izbegava da
Foto: Profimedia

Podeli:

Među njima je i američka manekenka, glumica i dizajneka enterijera Amber Ledž Lenkaster, koja se proslavila ulogom Dženi Svenson u MTV-jevoj emisiji "The Hard Times od RJ Berger".

Amber je postalal mama u 39. godini, patila je od teških komplikacija u trudnoći, a brojni njeni obožavaoci su navijali da se ona ipak ostvari u majčinskoj ulozi.

Mnogi su mislili da je mlađa, pa je sve nedavno šokirala priznanjem da zapravo ima 42 godine. Svi su mislili da joj je najviše 25, a poznata Amerikanka je otkrila u čemu je tajna njenog mladolikog izgleda.

Među kozmetičkim proizvodima koje koristi ona često na društvenim mrežama pominje kremu sa tretinoinom, za koju tvrdi da joj je zaista spasila kožu. Ipak, upozorila je i da ta vrsta tretmana nije za svaki tip kože, te da je potrebno da se prvo posavetujemo sa dermatologom.

"Za njega vam je potreban recept, a ja ga koristim već 15 godina i doslovno mi je preporodio kožu", rekla je, prenosi Brightside.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.