Ne slušajte ih: Ovi ljubavni saveti nemaju veze sa istinom

Pronalazak srodne duše ume da bude vrlo frustrirajuće i depresivno iskustvo zbog kog na trenutke izgubimo veru u ljubav. U takvim trenucima u potrazi smo za savetima šta da radimo, ali većina njih je pogrešna.

Saveti | super zena |
Podeli
Foto: Depositphotos/Y-Boychenko
Foto: Depositphotos/Y-Boychenko

Takvi saveti su uglavnom beskorisni, piše Kosmopolitan i ne treba da ih slušate. Evo nekih:

Ne možete da nađete pravu ljubav na društvenim mrežama

Uvreženo je mišljenje da se na aplikacije za upoznavanje prijavljuju samo čudaci i osobe koje ne mogu da nađu ljubav uživo. A u stvari, mnogo srećnih veza je nastalo upravo putem interneta, a čudake možete da nađete i uživo.

Na početku budite savršeni

Naravno da želite da odmah ostavite najbolji utisak, ali nema potrebe da se pretvarate da ste nešto što niste. Od početka budite opušteni i onakvi kakvi jeste jer ćete samo tako znati da li je osoba s kojom ste za vas prava ili nije.

Foto: deppositphotos/konradbak
Foto: deppositphotos/konradbak

Znaćete ko je prava osoba za vas onog trenutka kada je ugledate

Neko će vam biti zgodan čim ga ugledate, ali tek kad ga upoznate znaćete da li je pravi čovek za vas, a sigurno nećete to saznati kada vam telom prođe neka čarobna struja kada se vaša srodna duša pojavi pred vama.

Suprotnosti se privlače

Istina, lepo je kada vas neko nadopunjava i kada ima ono što vama nedostaje i obrnuto. Ipak, životna interesovanja moraju da vam se poklope jer bez toga vaša veza ne vodi ničemu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 6 sledeca idi na stranu