Pet tipova muškaraca koji nisu za "duge staze"

Što pre shvatite s kakvim muškarcem imate posla, to bolje. Život je kratak i ne isplati vam se da gubite vreme na muškarca koji nema ista interesovanja kao vi.

Četvrtak, 02.12.2021.

21:05

Izvor: 24sata.hr

Pet tipova muškaraca koji nisu za
Foto: Shutterstock/BlueSkyImage

Podeli:

Ovo je pet tipova muškarca sa kojima se ne bi trebalo zabavljati.

1. Mamina maza

To su muškarci koji se ne usuđuju da donesu nijednu odluku bez savetovanja sa mamom ili, pak bez njenog odobrenja... Njima je majka uvek na prvom mestu. I dok je poštovanje i briga za roditelje pozitivna strana karaktera, preterana povezanost otkriva nesigurnog pojedinca.

'Mamina maza' je tip koji će pre da pita mamu za savet, nego partnerku. Ovakvi muškarci očekuju od žena da se o njima brinu kao što su to radile njihove majke.

2. Tip koji ne želi obaveze

Kad vam muškarac kaže da ne želi ozbiljnu vezu i obavezu u životu, budite sigurne da tako i misli. Ne pokušavajte da pronađete opravdanja i prestanite naivno da verujete kako će se promeniti ukoliko vas bolje upozna, jer – neće!

Takvi tipovi su često vrlo svojeglavi i očekuju da se svi prilagođavaju njima. Osim toga, imajte na umu da, dok vi čekate njegovu naklonost, život prolazi, a time i prilike za pravu ljubav, koja bi vas stvarno ispunila i usrećila.

3. Igrač

Ovaj tip muškarca vezu percipira kao igru, a zavođenje kao lov. I tu leži izazov koji ga ispunjava. Jednom kad uhvati 'plen', igra je gotova, a nivo zainteresovanosti drastično opada. Tada prelazi dalje i pikira drugu osobu sa kojom će da se igra.

Ukoliko se desi da završite u braku s ovakvim tipom muškarca, budite spremne na to da će mu preljuba postati drugo ime. To je jače od njega. 'Igrač' nije dobar materijal za ozbiljnu vezu, već više za kratkotrajno ispunjavanje slobodnog vremena i razbijanje trenutaka dosade.

4. Narcis

Kao što možete da pretpostavite, ovde se radi o tipu muškarca kojem ne trebaju žene. On je zaljubljen u sebe i to ga ispunjava. Ovakvi muškarci su obično vizuelno privlačni, jer dosta brinu o fizičkom izgledu. Ovaj tip muškaraca očekuje da se ceo svet vrti oko njih, uključujući i partnerke. Još ako im se svakodnevno dive, možda ih i ožene. 'Narcisi' su orijentisani samo na sebe i zapravo ih ne zanima previše šta se događa kod drugih ljudi, ali ni kod partnerki.

5. Pahuljica

To su tipovi koje nikad ne možete shvatiti ozbiljno. Na primer, muškarac 'pahuljica' će vam govoriti da mu se jako dopadate, ali nekim čudom nikad ne pronalazi vreme za zajedničko druženje sa vama.

Ovakvi likovi se konstantno ponašaju neozbiljno. Nisu u stanju da donose odluke, posebno ne one životne, već radije lepršaju kako ih vetar nosi po horizontu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.