Njihove obline niko ne zaboravlja: Ovo su najzgodniji plus-sajz modeli

Kako na modnoj pisti, tako i u realnom životu, dame sa bujnim oblinama postaju sve intrigantnije. Njihova samosvesnost, ali i bujne obline izdvojili su ih kao najveće zavodnice.

Sreda, 10.01.2018.

12:11

Izvor: B92

Njihove obline niko ne zaboravlja: Ovo su najzgodniji plus-sajz modeli
Foto: Getty

Podeli:

Modna industrija, kao institucija koja je prethodno idealizovala žene bez telesnih masti, sredinom 2000. godine morala je da napravi prostor za plus-sajz modele.

Sa prvom naslovnicom poznatog magazina Sports Ilustrejted, koju je krasila manekenka sa oblinama, svet je ostao zadivljen ovim prelepim ženama.

Dok su ih mnogi osuđivali zbog viška kilograma, drugi su u njima videli dame koje su priblžinije u veličini i građi običnim ženama, onim koje ne mogu da priušte ličnog trenera ili skupu ishranu.

Ovi prelepi modeli su osvojili svet brzinom oluje, redefinisali su postavljene standarde lepote, te svrgnuli mnoge mršavice sa vrha liste najpopularnijih manekenki.

Primer za to je poznata lepotica Ešli Grejam, koja se našla u vrhu Forbsove liste najplaćenijih modela za 2017. godinu.

Pored Grejamove, manekenke Iskra Lorens i Lora Vels spadaju u najveće zavodnice, a njihov seksepil se odražava u bujnim oblinama, ali i u samosvesnosti.

I dok postepeno osvajaju modnu scenu, žene zanosnih oblina ističu da su zdrave, pune samopouzdanja i da im je cilj da ukažu ženama da treba da prihvate i vole svoje telo.

Koje plus-sajz manekenke se smatraju brutalno seksepilnim saznajte u sledećem video-snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare