Mlada manekenka vraća u modu frizuru zbog koje smo svi bili zgroženi FOTO

Mnogi od vas će sesložiti da nema gore frizure od takozvane "tuta frizure" koja je bila popularna u devedesetim godinama prošlog veka.

Moda | Super žena |
Podeli
Foto: Gettyimages/ Pascal Le Segretain / Staff
Foto: Gettyimages/ Pascal Le Segretain / Staff

Čini se da se sa time ne slažu slavne lepotice koje pokušavaju da je vrate u modu. Nakon što se na nju odlučila ŠarlizTeron, kojoj iznenađujuće dobro stoji, sada je ovu omraženu frizuru isprobala i ćerka Sindi Kravford, manekenka Kaija Gerber.

Kaija je s "tuta" frizurom pozirala za editorijal američkog Vogue-a u kome su predstavljeni takmičari za njihovu nagradu u saradnji s Američkim modnim većem (CFDA).

Lepa manekenka na fotografiji ima ekstremnu varijantu omražene frizure sa obrijanim donjim delom i takođe joj iznenađujuće dobro stoji, pogotovo u kombinaciji sa hipnotizirajućom haljinom koju nosi i koju potpisuje jedan od takmičara, dizajner Kristofer Džon Rodžers.

Ipak, s obzirom na to da je reč o modnom editorijalu, najvjerovatnije se radi o periki, a Kaija se ni na svom Instagramu nije pohvalila novom frizurom, prenosi index.hr. Ali, šta god da je slučaj, verujemo da će zbog nje, ali i zbog Šarliz, mnogi promeniti mišljenje o "tuta" frizuri i ne bi nas iznenadilo da ponovno postane trend.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 18 sledeca idi na stranu