Plesačica u karantinu pravila odevne kombinacije od papirnih kesa FOTO

"Karantin u svakom slučaju nije bio lak, ali je barem na ovakav način bio kreativan i zabavan".

Ponedeljak, 15.06.2020.

15:38

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Australijska plesačica Ashleigh Perrie koja inače radi na kruzeru proteklih dana oduševila je korisnike interneta svojim neverovatnim odevnim kombinacijama koje je napravila od papirnih kesa.

Nakon šezdeset dana zastoja u moru, Perrie je konačno uspela da se iskrca u Holandiji i odleti do Australije, nazad u svoj rodni grad gde je morala biti u karantinu u hotelskoj sobi još 14 dana. Kako bi održala svoj um aktivnim i angažovanim u ovo vrijeme, Perrie se odlučila biti kreativna.

Svakog dana osoblje hotela dostavljalo joj je tri obroka u papirnim vrećicama. Poslije nekoliko dana, skupila je hrpu vrećica i počela izrađivati outfite od njih.

"Inače sam kreativna osoba, volim se baviti umjetnošću i malo sam studirala umjetnost. Očito imamo mnogo toga zajedničkog svi mi koji se bavimo plesom, glumom i kostimima",rekla je Perrie te dodala da su joj papirne vrećice koje su stalno dolazile do nje zaista bile inspiracija.

Karantin u svakom slučaju nije bio lak, kaže Peri, ali je barem na ovakav način bio kreativan i zabavan.

Njeno putovanje bilo je planirano od Antarktika, pa sve do Južne Amerike, dok bi za to vreme Perrie radila ono što najviše voli - plesala. Ipak, pandemija koronavirusa je ovo putovanje odvela u drugom smeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare