Naši modni kreatori savetuju: Kako se obući za svečane prilike

Kreatori Mladen Milivojević Baron, Suzana Perić i Saša Milojković predlažu kako da se obučemo za svečane prilike.

Četvrtak, 03.06.2021.

13:12

Izvor: B92

Naši modni kreatori savetuju: Kako se obući za svečane prilike
Foto: Prt scr Prva

Podeli:

Krizni štab još uvek nije odlučio da li će biti proslavljanja matura ili ne. Doktor Branislav Tiodorović je u jutarnjem programu "Jutro" rekao da ima šanse da se svadbe, maturske i apsolventske večeri održe i pre 21. juna ali samo ako se poveća obuhvat vakcinacije, i ako se mladi vakcinišu.

Zato smo pitali naše kreatore Mladena Milivojevića Barona, Suzanu Perić i Saša Milojkovića da nam pokažu koje bi to odevne kombinacije mogle lepo da izgledaju na svečanim događajima:

"Cela situacija oko korone je donele promene, pa i u odevanju. Napravio sam kolekciju koja je kežual, kolekcija je od pamuka, može da se obuče i na patike, ali je prikladna i za svečanije prilike", kaže Saša Milojković.

Suzana Perić je istakla da joj je drago što kolege sarađuju: "Drago mi je što smo ovde moje kolege i ja. Nosim Baronov sako, na svoju košulju i pantalone. Novi trend jeste da se srpski dizajneri kombinuju i da se kao tim predstavimo. I naravno, da kupujemo domoće. Što se tiče matura- imam dosta haljina.", rekla je modna kretorke Suzana Perić.

Nastavak pogledajte u video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare