Kakav gaf Dženifer Lopez u Veneciji FOTO

Latino diva nonšalantno se pojavila u Veneciji, pozirala, postavljala fotografije na Instagram, pazila da se ne spotakne u visokim štiklama...

Ponedeljak, 30.08.2021.

11:36

Izvor: B92

Kakav gaf Dženifer Lopez u Veneciji FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

U svemu su joj pomagali telohranitelji. Modno je bila usklađena, ali nije shvatila da na sebi ima i etiketu!

Modni događaj brenda "Dolce & Gabanna" okupio je džet set u Veneciji ovog vikenda. Šeron Stoun je još u nedelju privlačila pažnju turista i fotografa, Hajdi Klum je stigla sa suprugom, a pridružila im se i pevačica Dženifer Lopez (52)...

Dženifer je utegla svoje obline u pantalone sa cvetnim dezenom, koje je kombinovala sa topom i krunom. Celu kombinaciju upotpunio je plašt.

Uredno je postavljala fotografije na svom Instagramu, gde su se fanovi prepucavali oko toga da li na sebi ima previše cvetnog dezena. No, onima koji primećuju sve detalje nije promakla etiketa koja se viorila na plaštu latino dive.

"Ima sto čuvara iza sebe, pa zar ni jedan nije mogao da ide ispred nje i javi... Kakav gaf", konstatovali su jedni pratioci, dok su se drugi pitali kako je moguće da se takvo "šetanje etiketa" stalno događa poznatim osobama: "Bar oni imaju ljude koji su zaduženi za njihovu garderobu".

Diskusija na društvenim mrežama odvijala se i u smeru - da li to znači da poznati koji dođu da promovišu i podrže modni događaj ipak ne nose stvarno taj brend, već samo prošetaju u njemu i vrate ga, pa zato i ostaju etikete kako bi se isti komad našao u butiku, ali ima i onih koji veruju da se etikete namerno ostave kako bi se kasnije ta odeća mogla prodati po znatno višoj ceni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.